sobota 18. května 2013

**PROMĚNA 5+6/102**

Ahojte slečny :)))

Nějak jsem nestíhala. Moc zařizování, autoškola, učení. Jo, a taky mě chytla ve čtvrtek alergie, takže jsem byla ráda, že jsem stihla udělat na PC úkol do školy a odevzdat ho, protože mi tekly oči a taky natekly :DDD Dovolila bych si i říct, že jsem měla oči jak křeček :D :)))

Nějak jsem narazila na internetu na obchod a můžete hádat, co tam prodávají. PLAVKY. Hoooolky, zase jsem začala myslet na to, že se dovolená blíží a že tam vážně nemůžu odjet tak, jak vypadám teď :D
Chtěla bych jen říct, že k temto dním (co jsem tu nebyla a nepsala), že ve čtvrtek jsem šla na velikou procházku, ale na jumping jsem nešla, protože jsem měla vyučování autoškoly. Ty 2 hodiny jsou vážně zabijácký :( .



Včera jsem zase dělala e-testy na internetu a holky, poprvé jsem udělala ten zkušební test a navíc na 90 % . To už jsem se trošinku učila :)))

Jídlo bylo... no,jednoduše můžu říct, že vím, proč je na váze pořád 81 kg. Takže tyto dva dny jsem nejela na 100%. :((( Ale to nemění nic na tom, že dneska je nový den a já jsem si už dala pěkně snídani, zacvičila a budu dnes dělat oběd.

Budou to doma dělané tortilly. Jestli si představujete, že koupím tortillu a naplním ji zeleninou, masem atd. , tak to ne... Já si doma pěkně tortilly vyrobím a plus je i naplním :))) Není to vůbec těžké!!! Našla jsem na internetu hodně receptů. Obrovská výhoda internetu :))

Večer bude další zhodnocení dne, protože dneska jedu už 7. den!!! :))) Držím palce! :))

Mějte se :))
Tesh

5 komentářů:

  1. Buď důsledná ve stravě a uvidíš, že tozvládneš, protože 70% úspěchu tkví ve stravě:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Všimla sis, jak všechny ty holky po zhubnutí v obličeji zkrásní? :-D
    Tortilly si taky dělám doma, kupované jsem ještě neměla. To těsto používám i na pizzu. :-)
    Ty testy ti brzo půjdou levou zadní. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. takže pak víš co máš dělat, seznámit mě s osvědčeným receptem na tortily jo :-P xD

    já jsem ráda, že navařím pro sebe, natož tak ještě někomu xD. DOma se na moje jídlo tvářej, jako bych se pokoušela o sebevraždu xD, takže tak xD

    OdpovědětVymazat
  4. Též se hlásím o recept, až bude ozkoušený, kupované tortilly jsou pěkně drahé, a přitom je to ten nejlepší oběd do školy, na výlety a podobně, zbožňuju je...:) Nejde to každý den na 100%, o tom to ani není...:) Tak hurá do toho a půl je hotovo! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Testy zmákneš brzy na 100% ! :))
    A pokud chceš teda, jak říkáš, do dovolený něco zvládnout. Musíš jet každý den na 100%, teď už není možný ujíždět, máš to tak za měsíc, to je třeba zamakat pořádně! :)
    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)