pondělí 6. května 2013

** HUBNUTÍ - MOJE TĚLO ODMLOUVÁ**

Ahojte slečny :)))


Asi se divíte, co že jsem začala psát tak často.... No je to jednoduché, potřebují podporu a právě ve vás ji mám....

Dnes mám za sebou dlouhý školní den (od 8 do půl 4.. chápete :D) a to je přece katastrofa :) Jedla jsem tak, jak jsem si naplánovala ALE, cítím, že mému tělu se to rozhodně nelíbí. Ten hlásek v mé hlavě na mě křičí, že chce čokoládu! 



Nejradši bych ho chytla, roztrhala a ahoj, ale to by bylo moc jednoduché, že :)))

Nejsem nějak "pobožně založená", ale jednou mi někdo řekl, že když Bůh rozdával krásu, rozum, atd. Tak u mě si řekl, ty budeš docela chytrá, obličej ti dám taky OK, ale postavu si musíš zasloužit, to by jsi měla všechno a nevážila by sis toho.

Ale já si stojím za tím, že jsem se tak vyžrala :D
zdroj:http://favim.com/image/582925/                                                                                                                                 

 A třeba je pravda tam i tam. Já věřím i na osud, takže třeba je to tak, jak jsem psala. Ale to je stejně jedno, pravdu se v dnešním světě stejně nedovíme :)             


Jinak bych vám chtěla napsat, co se na mě dnes "peče" na intru na večeři. Samozřejmě jsem inteligentní jako vždy a večeři jsem si neodhlásila. Smažený sýr. Jsem zvědavá, jak mu odolám. Asi si dám jen brambory, čaj a bude!!! Pevně věřím, že to zvládnu a kdyby ne, tak to rozhodně nechci sníst všechno...Prostě malinko!!! Za jídlo se rozhodně nechci trápit, ale jediné štěstí, že jdem potom na tu kalanetiku :D
Chtěla bych říct, že je to už 5 dní, co jsem se začala FAKT hlídat, cvičit, pořádně pít. Ve škole jsem seděla v té lavici a místo toho, abych myslela na blbosti a kdy bude jaký test (zase :D), tak jsem si říkala, jak to udělám s tou večeří? No to nemůžu sníst ani náhodou, je to smažené, tučné, kalorické (to je to samé :D)...Prostě smažák = 5 kg nahoru.

Ne holky, já si fakt věřím!!!


Hned je lepší se pobavit s kámoškou o tom, že si musím dodělat další dírku na pásku. (mimochodem, vážně musím :D další dírka během týdne). Nebo mi kamarádka řekne, že ten zadek nemám fakt už tak veliký a nebo cítit, jak mi plandají rifle :))) Je lepší si dát ve třídě před děckama jablko, než jako bachyně jíst čokoládovou tyčinku!!! Nebo stát před zrcadlem a říct si, že to tričko už tak za 14 dní fakt nebudu moct nosit, protože bych v tom vypadala jako plážový míč. Nebo taky, že až se budu zase vážit, tak ručička neukáže 81 a míň, ale třeba 83 kg a budu z toho zase nešťastná. Já vím, váha nehraje roli, ale je to tak automatická a zajetá činnost, že by jste mi ji museli vzít a zamknout do skříně a nejlépe zahrabat pod zem :)

Tohle všechno si musím uvědomit před tím, než do pusy strčím nějakou blbost. Nehledě na to, že se cítím líp než před týdnem. Psychicky i fyzicky.


Takže slečny :)
Fit and happy =)))


Tesh :)

23 komentářů:

  1. Držím Ti pěsti, ať sýru odoláš! Raději bych tam ani nešla, to bude těžké odolávání. Jestli se teď doopravdy tak hlídáš, tak Ti smažák rozhodně nedoporučuji! :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odolám, já ho totiž daruji kámošce, ať si ho dopřeje :)))

      Vymazat
  2. To zvládneš!! :) Když jsi se na to takhle připravila ve článku, tak to musí jít! :) Jinak to s tím rozdělováním krásy a chytrosti je pěkné, bylo by fajn si to moct takhle omluvit, ale já jsem chodila na gympl do třídy s jednou účastnicí miss, která zároveń měla nejlepší známky ze třídy... a myslím... že z toho budu mít trauma navždy...:D :D Ale ne, je fakt, že slečna nedělala nic jiného, než že ve svém volném čase cvičila, nebo se učila... to já se flákala, jedla a cvičit mě ani nenapadlo, takže dobře mi tak...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no jo... asi jsem silný jedinec, který se o sebe zvládne postarat, tím pádem si to musím všechno vydřít :D :D Ikdyž nemůžu říct, že bych se učila stylem přečtu a vím :D

      Vymazat
  3. Hodně štěstí při odolávání !:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Smažák je peklo! :-D Když na něj u nás přijde řeč, odložím si kousek, obalím ho v najemno nadrcených cornflakes a upeču v troubě nasucho, dobrota. ;-)
    Jé, deníček se třpytkama! :-O :-D Ještě mám jeden deníček WITCH. :-D :-D A ten s tygrem je 3D. :-)))
    Už je to dlouho, co jsem dělala dírky do pásku. Je to ta nejlepší odměna! Ať se daří. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tip :))) JOOO, na ty deníčky jsem ujetá :D Dírky v pásku miluju, hlavně, když zápasím s páskem a manikurníma nůžtičkama a snažím se ji tam vytvořit :D

      Vymazat
  5. důležitý je, že se cítíš dobře.... ten smažák bych tak nehrotila... já jsem si ho dala minulej týden a rozhodně nelituju xD.

    Hrozně se mi líbí, jak jsi popisovala ten vnitřní boj sama se sebou... Já to tak taky někdy mám... ono to někde jde líp, někdy hůř, bohužel ale ono by to jinak nebyla sranda ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palečky...já poslední dobou neodolávám :D...vyloženě žeru...fitko těš se na mě zíííítra :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDDD Teda Denisko! :D Dej si do těla :)))) Děkuji za ty palečky :))

      Vymazat
  7. Když nesníš celý smažák s tunou tatarky a hranolek .. Nic extra se nestane ! Když si ho dáš trochu a bez tatarky a s bramborem není to hruza :) a kor když jdeš pak ještě cvičit..:) tak se neboj a klidně si kousek dej. Protože pak by se ti mohlo stát, že by jsi dostala chuť na něco nezdravého klidně jen na kousek a snědla bys všechno na co by jsi přišla..:) Takže se nboj a kousek si klidně vem.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kousek fakt byl :D ale bez tatarky a hranolek. A doufám, že jsem to dostatčeně vycvičila ! :D :)))

      Vymazat
  8. Ano eatlovehealth má pravdu po tomhle vůbec neztloustnes a když jsi potom cvičila. Doporučuji se někdy ( když budeš mít volný čas) kouknout do zdravé výživy taky tam chodím a je to super. Držím palečky k dalším ohroženým kilečkům a dalších dírek na pásku. Hodně štěstí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :) Kolikrát mě až mrzí, že někdo komentuje jako anonymní :)

      Vymazat
  9. Oprava k dalším shozeným kilečkům

    OdpovědětVymazat
  10. :-D Jsem ji jedla jen tak, lépe se to naaranžovat nedalo. ;-D :-D
    Já si taky myslím, že to bylo tím, jak jsem jedla. Kvůli střevním potížím jsem nejedla moc zeleninu.

    OdpovědětVymazat
  11. To je rozpustná vláknina. Mám ji s příchutí pomeranče.
    Já mám taky referáty strašně rychle odkecané, a to se snažím nemluvit rychle, ale ten stres prostě jinak nedá. :-D Vždycky slyším, jak se mi třese hlas a papír v ruce jak se klepe... Peklo! ;-D
    Dobrou. ;-)

    OdpovědětVymazat
  12. řekla bych, že nejdůležitější je vytrvat a být v pohodě :)...něco o tom vím.
    Držím palce a jsem zvědavá, jak budeš pokračovat..přidávám se k tvým followers :)
    Malamacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jo, já tě strašně moc obdivuju! Panebože, já mít takovou silnou vůli, tak se asi zblázním radostí. :) Držím ti palce, ať nepřestaneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))) Nojoooo, někdy si ale moje vůle nedá říct... :D

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)