neděle 7. července 2013

** JAK SE ZMĚNÍM ZA 40 DNÍ **

Krásný den přeji všem :)

Na úvod bych hned chtěla říct, že jsem na sebe pyšná! :) A to proto, že se držím celý den!
Odcvičeno mám 4. den s Jillian (moje cvičení můžete sledovat ve sloupečku vpravo). Baví mě to,překonávám se, ale jeden cvik mi tam pořád nejede :D 

Chtěla bych připomenout článek, ve kterém jsem zveřejnila svou postavu, od té doby jsem zase nabrala, nebyl to jojo efekt, že bych začala "normálně" (nenormálně!) jíst a šlo to nahoru. Prostě jsem žrala jako prase, né pořád. Měla jsem své dny. Takže váha není katastrofální (nešlo to nahoru rapidně), ale vlastně, na tu nehrajeme :))) Hrajeme na centimetry a co víc, na ten pohled v zrcadle (na fotky). 

Nejlepší je, že mě to chytlo hned začátkem prázdnin, ne jako loni 7 dní před koncem prázdnin. Jím pravidelně a nemám potřebu se přecpávat. Naobědvám se třeba kolem 12 a potom jdu v půl 4 do kuchyně a koukám na hodiny, kolik že je to hodin, že je čas svačiny a mé tělo vůbec jíst nepotřebuje.  Takže máme tu 40 dní do dovolené, 40x cvičení...To mi neříkejte, že to nepujde :D Alespoň malinko, ať vidím nějaký ten pokrok. A nevzdám se!!! (nevzdávám se lehce, vůbec mi to nejde, neumím to a proto tady oxiduju s blogem už skoro rok).

Před: 

A na fotku po se těšte přesně 17.8. 2013  

Dnes si ještě vyrobím odškrtávací kalendář na těchto 40 dní cvičení. Dělám si pořádek v pokoji. Holky, nechtějte to vidět :) Pomalu si i sepisuju, co na dovolenou, co nezapomenout, co zkontrolovat, co zařídit. Vůbec mi to nepřijde jako šílenství, já takové zařizování miluju :D Chystání, plánování. (to je moje! )

Užívejte krásného dne! :))

Tesh

19 komentářů:

  1. Budu moc držet palce ať výzvu zdárně dotáhneš do konce. :) O tom, že se dostaví výsledky, vůbec nepochybuju. Nejen ty fyzický, ale jaké zázraky to udělá s psychikou, když všech 40 dní bez výmluv a přestávek odcvičíš! Vynese tě to do nebeských výšin, uvidíš! :D
    Sama jsem s Jillian před rokem začínala a musím říct, že mi to naprosto změnilo život. Tobě přeju to samé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc děkuji za podporu :))) Si piš, že to odcvičím!!!

      Vymazat
  2. hodně štěstí, bude z tebe kočka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. myslela jsem, že si větší "tlusťoch" :D já bych si tvou postavu s pískala :) stačí trošku vytvarovat a bude to dokonalý :) tyjo jako tenhle rok šíleně utekl... až mě to děsí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééžiš... ještě větší tlusťoch? :D To teda dík :D Snažím se teď makat, ať jde něco málo vidět :D =)) děkuju :)

      Vymazat
  4. Budu Ti držet palce. Určitě to zvládneš! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jen tu ještě nějakou dobu oxiduj ;) budeme rádi! .A přeju ti hodně štěstí. Taky jsem vždycky začínala hrozně mockrát, až mě to jednou prostě chytlo konečně pořádně a dotáhla jsem to do cíle (který je už zase trošku jinde, ale co už :D to jsou prostě ženský)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo, budu oxidovat :D :))) Děkuji :)

      Vymazat
    2. Určitě ho vyzkoušej, chutná opravdu hrozně neobvykle :)

      Vymazat
  6. Držím palce, ať to jde pěkně s radostí :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  7. Hmmm...že bych si na blog taky dala fotku před, ať v tom nejsi sama?? Zatím se k tomu přemlouvám :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepřemlouvej ;) nemá to cenu, buď dáš a nebo ne... stejně si obličej nevyfotíš :D Nejde o nic, jen o to, že to uvidí i ostatní a budeš mít 100% chuť s tím něco dělat :)

      Vymazat
    2. no tak jo no :)) aspoň bude o to větší motivace to změnit

      Vymazat
  8. Držím palce, ať to dotáhneš do konce. Výsledky budou stát za to, to je mi jasné už teď! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě, že výsledky budou stát za to :D... Nic jiného si nepřipouštím!!! :)

      Vymazat
  9. To sa ti podari, pekne sa ti upravi postava. A s tym ako sa stravujes, skus jest este pravidelnejsie ( kazde 2 hodiny ), s tym ze za jedlo sa pocita aj jablko, mrkva, mandarinka.... . Skratka malicko ale casto. Super sa ti tym zrychli metabolizmus a uvidis ze sa ti bude zdat ze jes vela ale zacnes chudnut. Tvoje telo si prestane ukladat zasoby na neskor a zacne rychlejsie spalovat. Ja som predtym vela nejedavala a priberala, a teraz sa vsetci cuduju ako stale nieco chrustam a mam 49 kg. Som viac nez spokojna. A aby si si nemyslela ze som schudla z nieco nad 50kg. Pred par rokmi som mala 65kg a vaha mi stale lietala. Teraz je to super. A samozrejme popritom sa stale hybem.
    Dakujem za pekny komentar. A drzim palce


    http://theshortiesfashion.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)