sobota 18. května 2013

**PROMĚNA 7/102**

AHojte holky :)))

Takže dnes jsem už zveřejnila záhadné tortilly :D Ale nyní se chci dostat k tomu pořádnému článku, který zhodnotí můj den :)))

Je to už týden, co jsem začala proměnu ve 102 dnech a pevně věřím, že za těch 95 dnů tu bude za tím noťasem sedět zcela jiná Tesh. Za 95 dnů odjedu k moři a budu na vás 100% myslet a napíšu vám článek.

Tak tohle opravdu chci, ale do té doby je spousta nevyplněného času, který musím využít co nejvhodněji. Jednoduše na sebe ušít bič! :)))


Musím vám říct, co jsem dneska všechno zvládla. Je toho hromada :)))


 Jako první jsem se ráno probrala a odcvičila si bebe výzvu. Potom 17. den challenge na břicho.
Šla jsem s bráškou do obchodu (to byla cesta), všechno mi popisoval, všechno chce znát. Prostě tříletý chlapeček :D Šli jsme tak po ulici a on ,, jééé, kanál" ... :D Tak jsme se bavili 5 minut o kanálu :D Nebo musím říkat všechny barvy a značky aut, kolem kterých projdeme :D

Potom jsem si pěkně pověsila prádlo a odhodlala se uvařit oběd, který se mi PRÝ povedl :)) Recept ZDE.

Po obědě jsem se hodila na zahradu a pěkně pálilo sluníčko, dovoluji si říct, že moje ruce chytly lidskou barvu :D Musela jsem ještě s bráchou na hřiště a celou dobu jsme utíkali a učila jsem ho:,, připravit ke startu, pozor, teď " . Takže jsem musela běžet a když jsem zpomalila, tak na mě křičel: ,,Teeško, jichle" v překladu Terezko, rychle. :D

Po návratu z hřiště jsem si dotáhla z půdy kolečkové brusle. Holky, mám je asi už 5 let a nikdy jsem na nich pořádně nejela. Strašně jsem se bála, ale na moje "první" bruslící kolečko to bylo super!!! Co jsem ale zjistila, že mám povolené kolečka na jedné brusli :D Takže jsou už spravené a ráno jedu !!!

U někoho jsem viděla další challenge, takovou kombinovanou, každý den něco jiného a dneska na mě padlo 50 jumping jacks. =)) Splněno!

A co je naprostá novinka, tak jsem se odhodlala k tomu, že budu MĚSÍC cvičit ZWOW :))) Dneska jsem už začala a vůbec jsem si nevybírala :D Na youtube na mě padlo nějaké z těch nejsledovanějších videí a tak jsem klikla a hotovo. Cvičila jsem Fat Burn Workout - ZWOW 47 . Makačka! Holky, ale konečně vidím, že i ten  kdo cvičí, tak sem tam nemůže. Berte si třeba Jill, ta na vás řve :D pořád poker face, akorát se jí leskne břicho potem, ale jede a jede a vy se cítíte naprosto nemožně ! :D (teda aspoň já :D) Neříkám, že je Jill špatná, to ne, cvičila jsem ji dlouho, ale čas přináší změny :)))

Mysllím, že dneska jsem toho měla plné kecky a to na mě čeká tolik učení!! Ten vlak mě prostě vždycky zachrání :D Ta možnost se 3 hodiny učit ! :D Teď si udělám zase dva e-testy a asi skočím šipku do postele, i když by to mohly odnést rošty :DD

Mějte se krásně =)
Tesh


2 komentáře:

  1. Gratuluji k prvnímu splněnému týdnu! Jsi dobrá a odhodlaná, to je dobře! Krásný obrázek s proměnou, tak nějak bych chtěla dopadnout, šťastná to holčina. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. já si procházím testy na zítřejší přijímačky, už teď vím, jakej to bude průstřel xD, ale o nic mo nejde, na VŠ jsem už přijata xD....

    Zuzka je drsná, že? Já ji mám ráda... navíc na ni nemusím koukat, kdežto na cvičení s Jill mi pak už vadilo to, jak jsem musela jet přesně podle toho videa a nedej bože, abych si chtěla odpočinout... ;-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)