neděle 17. března 2013

** JÉÉÉÉJ - jde to dolů**

Ahojte slečny :)))

Dneska, i když jsem totálně vyčerpaná, tak jsem se rozhodla napravit tu mou blogerskou (ne)aktivitu :)))
Píšu vám ráda, ale musím říct, že mě psaní v noci ničí tím, že už nevím, jak tu větu formulovat. Prostě to plácnu a je to :D
Teď tak přemýšlím, že k mé osobě ale ponocování už jednoduše patří :DD Jsem prostě noční pták :D :)) Jedla jsem naposledy v sedm a teď mám takový hlad, že bych nejraději vyloupala písmenka z klávesnice =).


Včéra, teda už v pátek jsme byly s mamkou nakoupit v Tescu a jako správná ženská jsem musela zamířit místo k jídlu k oblečení :)) Koupila jsem si krásné (ale jednoduché) proužkované bílo-modré tričko :)) Původně jsem chtěla černo-bílé, ale co no... :D Dále jsem si koupila pásek, můj oblíbený je už úplně na sračku :D ,protože jsem si na něm musela dodělat nůžkama další dírku, aby mi nespadly rifle!! ;))) 
A ještě, dostala jsem od mamky krásnou růžovou peněženku, aby jsem ji prý podle té barvy hned našla a nehledala ji po celém domě 2 hodiny :D Má tam takové visací zlaté srdíčko, no nádhera... úplně se těším, jak půjdu něco platit a budu ji moct vytáhnout :D Krásně se bliští a na to já opravdu jsem :D Miluju taky všechno třpyťavé :D

Včera jsem do noci zpracovávala x stránkové témata, aby se mi to lépe učilo a pěkně jsem si to rozepsala ve wordu. Přes jednu neúsměvnou událost doma jsem zjistila, že si to taky nemám kde vytisknout. Takže začala etapa přepisování na papír :D Ani bych to tak nehrotila, ale potřebuju si to vzít zítra do vlaku, tři hodiny jsou tři hodiny a já zítra nemám čas ztrácet čas...Nebo taky vím, že už teď nestíhám :D Takže jsem nelenila a asi před půl hodinou jsem dokončila další zpracování témat do jiného předmětu. Mamka celé odpoledně kolem mě chodila a říkala, ať si uklidím ten svůj bordel, že to vypadá, jak kdybych studovala tři vysoký školy. Sranda je, že vysoká mě čeká až až někdy v dáli ... :D

Teď bych se chtěla vyjádřit k tomu mému cvičení a celému fungování ohledně hubnutí. Dobrá zpráva, jde to!!! :) Co mě začalo trápit je bolest. Abych se k tomu dostala blíž tak: Ve středu jsem byla na jumpingu, bylo všechno OK. Ve čtvrtek jsme šly znovu a asi po půl hodině jsem se z vteřiny na vteřinu zastavila a dostala jsem šílenou křeč do lýtka. Protože jsem na křeče v nohách docela zvyklá, buď ze závodního plavání, kdy jsem se škrábala na břeh co chvíla, aby to přestalo, nebo taky mi to dělá v noci, že se budím se slzama v očích. To bych ještě dala :D Při závěrečném protahování jsem ale dostala křeč do nártu... jo, to by se taky dalo, jsem to rozhýbala a bylo to. Ale druhý den jsem "zázračně" nemohla vyjít ve škole schody, protože jsem umírala na pichlavou bolest v kolenu. Všechno ta stejná noha-samozřejmě :D Tak jen doufám, že nebudu nucená omezit jumping, protože to bych stejně neudělala a radší trpěla :D :))) Jídlo se snažím omezovat asi po 6. hodině a to tak, že už nic moc. Dneska jsem trochu vybočila :D (o hodinku). Ale váha se mi hla o kilo dolů, takže je to super. 

Celý příští týden máme zase takový, že učitelé se zbláznili a všichni chcou všechno hned a teď. A proto se naši milí studenti třeba pos**te! :D Takže já budu plnit rozkaz a jako blboun se učit. Když chodí na intru večer noční, tak mi říká, proč se pořád učím, že se na celém intru učím snad jen já, ale já se nenechám ovlivnit tím, že se nikdo z ostatních neučí. Je to jejich věc a taky to tak vypadá :D Ani pomalu neví, jak se správně píše jejich jméno.  Tak snad mi to "velké" učení k něčemu bude... :D 

Umírám hlady holky !!! :D Je mooooc hodin a jídlo už nepřipadá ani z daleka v úvahu. Takže pádím :))) 
Mám vás ráda :)
Tesh

4 komentáře:

  1. Tak s tou bolestí opatrně. Pokud to bude přetrvávat, určitš si s tím někam zajdi. Nezahrávej si a nepokoušej své zdraví. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasnééé ! Ale už je to lepší, uvidím na dalším jumpingu :) ;)

      Vymazat
  2. Já si myslím, že ty křeče jsou z toho, že máš nedostatek hořčíku. Také jsem je mívala často, vsaď na to. Existují různé tablety, nebo dobrá je magneska, ale bacha na bublinky, protože ty celkem zavodňují! ;)
    Také je pšatné, že jdeš spát po půlnoci a naposled jíš v 7, jídlo by mělo být 3 hodiny před spaním, tak se zbytečně netrap, tělo taky potřebuje energii na spaní! ;)
    Měj se krásně kočko! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé ! Kočko ??? To mě dostalo, tak se ještě zdaleka necítím :D Ale děkuji za rady, určitě se po něčem takovém kouknu :))) Nemám je teď už často, ale když mě chytnou, tak to stojí za to ! A s jídlem se polepším :D Vím, že to tak nějak kazím !!!

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)