neděle 2. prosince 2012

**2.12.**

Ahojte holky....

Dnes vám mám co vykládat. A řeknu i to, co bych říkat neměla, ale je to moje trápení.

Z intru jsem si přivezla "kámošky", které opravdu milují moje vlasy. Zbavuju se jich od včera, protože jsem na to přišla po umytí vlasů. Nesnáším ty hnusný brouky !!!! Hmyz jeden !!! ... Dneska je to už všechno O.K., ale čekám, kdy přijde další vlna. Všeho jsem se zbavila, vše důkladně vyčistila, vyprala, umyla. Hlavu umyla spec. šamponama, milionkrát jsem to už vyčesala, přebarvila vlasy (2 balení), a taky pořádně vyžehlila žehličkou, jak všude radí, že je  to spálí.  Nastává týden deratizace..!!! Zůstávám doma z intru, mamka tam už volala a zařídila deratizaci celého intru.... :D  ...... Včera  jsem i brečela,  protože když jsem byla malá, tak jsem si taky dost s tímhle zažila a jedna z milionu variant, od sraček z lékáren, přes biolit až po petrolej (který mi trochu popálil čelo), jsem šla pomalu na kluka. Ale to jsem byla malá a Adélka mě dnes uklidňovala, že dnes se už nestříhá, že to bude ok. 

A teď mimo tohle trápení. 

Mamka odjela kvůli práci na 2 dny z domu, takže jsem doma a hlídám bráchu. Dnes byla tady u nás taková Mikulášská akce... a tak jsem s bráchem šla, mamka mi to přenechala. Spousta disciplnín a tak a já plnila většinu za něj..... :D Protože je ještě opravdu malý, tak viděl poprvé čerta, holky, to jste ještě neviděly, jak se mi strašně tiskl ke krku..... :D Mikuláši říkal, jak je hodný... v jeho řečí ,,honý  , honý ... "..... :D :D A na čerta potom říkal, jako že má jít pryč a v jeho řeči je to ,,pyč, pyč "..... :D  Každý říkal bráchovi, mamka ti pomůže, to zvládneš. A pokaždé jsem je opravovala.... říkala jsem: ,,ségra, ségra"..... :D Prý by ze mě byla šikovná mamka, to mě sice potěšilo, ale raději až tak za 10 let..... :D  Nejdříve.... :D.
Jak jsme šli domů, tak u nás začalo krásně sněžit a bráška si myslel, že prší.... :D  
Je s ním sranda. 

Teď v týdnu se budu snažit jídlo korigovat víc, než na intru. Původně jsem měla být doma jen do středy, ale teď to vypadá na celý týden. Mamka si z té situace, která teď doma je, dělá strašnou srandu a pořád mě popichuje, co mi má napsat do školy do  omluvenky.... :D  Prý , když byla ona na škole, ty ehm "breberky" se prodávaly 1 za 5 korun.... :D Prý potom měli volno celá škola.... :D 

Tak co, které se líbí vám ?? ;) Kromě teda 5.-7. fotky..... :D nevím, co to tam je.... :D


Vaše 
Tesh <3

2 komentáře:

  1. chtěla bych něco mezi dvojkou a osmičkou ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak se o tom bavíme, tak už mě taky začíná všechno lechtat, ty mi teda dáváš :D Já bych z toho měla asi smrt, ale ty to zvládneš !
    A do hubnutí se musíme pořádně opřít, obě ! Čím dál méně času do léta, nezapomeň !!!! :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)