sobota 6. července 2013

** Výlet do lázeňského města - Luhačovice **

Ahojte slečny :)

Dnešní den začal parádně. Vstávala jsem kolem 9. hodiny a zacvičila jsem si s Jillian. Držím se cvičení už třetí  den, takže doufám, že mi to vydrží celých 6 týdnů.

Po tom, co jsme se rozhodli vzít malého brášku na výlet, jsme se odpoledne vydali do nedalekého lázeňského města Luhačovice. Počasí bylo krásné a tak jsme si celé odpoledne užili.

Dala jsem si kopeček grepové zmrzliny a musím se přiznat, že jsem zhřešila ještě jednou v kavárně a to - ovoce se šlehačkou.

Na kolonádě jsme potkali malinké autíčko, jehož název určitě znáte - Ovocňák =) Jestli to neznáte, tak je to malé pojízdné autíčko s "čerstvou 100%" ovocnou šťávou, teda i zeleninovou. Já jsem si dala kombinaci, od které jsem čekala něco víc, ale šlo to (jablko s červenou řepou)...

Další informace pro ty, kteří nevědí. Znáte VINCENTKU? Máte ji rádi? Tak právě ta pochází z Luhačovic. Pramen je volně přístupný a můžete si napustit třeba i 5 pet lahví :) ... Dnes mě pobavil mamčin komentář: ,, Tady se stojí aj na vodu? "...Opravdu tam byla fronta jako blázen, dětičky s hrnečkama, důchodci s velkýma pet lahvema. Ale opravdu musím říct, že tam bylo parádně. Ze všech vyzařovala taková pohoda, klid, všichni se usmívali. Sem tam pofouklo a jakmile fouklo, tak se voda z fontány rozprášila všude okolo (příjemné osvěžení)... :)

Cestou z kolonády jsme si koupili v obchůdku lázeňské oplatky. Já jsem si vyprosila skořicové. Je mi jasné, že můžu jen tak jeden a zbytek mi doma sní, ale aspoň jednou za čas :)

S jídlem (prohřešky) si myslím, že to není tak hrozné, prostě si teď večer ještě 15 minut zaposiluju, ráno si přidám ještě nějakých 20 minut cvičení. A jedu dál. Já jsem si to neplánovala, že včera byla oslava pradědečka a nebo, že dnes jsme jeli na výlet. Prostě to tak je :)






Mějte se krásně =)

Tesh

2 komentáře:

  1. lázeňské oplatky jsem milovala a vždycky se těšila až je moje (zlá :D) babička přiveze z lázní :) já v lázních nikdy nebyyla, ale myslim, že to musí bejt úžasnej relax, akorát je to pěkně drahý :/ to už si radši doma napustim horkou vanu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě jsme si říkaly s mamčou, že by jsme chtěly někdy do lázní, ale stojí to takové peníze, že spíš budu šetřit a potom to dám mamči jako dárek :D

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)