středa 3. července 2013

**45 DNÍ DO **

Ahojte holky :))

Takže, spousta z nás nemá čas ztrácet čas a to znamená jen jediné, pustit se do toho ze všech sil. Jak jsem se už kdysi dávno zmínila, nenecháme ty posmívače chladnými a teď máme čas, celé 2 měsíce se sebou něco dělat bez , jak bych to řekla... "publika" . Dost dlouhou dobu jsem strávila tím, že jsem se přemlouvala a přemlouvala, ale víte co mě dneska fakt koplo do hlavy a řekla jsem si, že špekatá prostě nebudu?!!! .... Vezmeme to, jak jsem k tomu došla.... Vždycky večer si lehnu do postele, ještě chvilku koukám na internet a vidím v tuto dobu samé moře, krásné holky, pláž, drinky, prostě takové ty fotky, co ovládají facebook. A já si řeknu.. : TAK A RÁNO POJEDU NAPLNO A BUDE, NOVÝ ZAČÁTEK.... a kdesi cosi.... Ráno se probudím, přijdu do kuchyně a mám chuť na to a na to a pořád si vtloukám do hlavy, že ne, že hubnu.... :D Jasně, každý se mi může zasmát... Potom se ty hnusné chutě pomalounku vkrádají do mé mysli a já nakonec povolím a máme tu další ztracený den a nic nedělání....  Dneska jsem ale ráno nešla první do kuchyně, ale zapla jsem si tablet a ležela v posteli a každičký nový váš článek jsem si přečetla a snažila se komentovat.... tohle mě nenechalo chladnou, pěkně jsem si v posteli promyslela, co si dám k snídani a jak bude probíhat můj den... Teď si konečně můžu říct, že jsem to dokázala a odhodlala se...! Vím, nemám moc jásat, ale jo...

A jdeme dál....

Rozhodla jsem se, že dneska udělám takový zeleninovo-ovocný den a že se nenechám ničím rozhodit.

Protože jsem vstávala pozdě, tak jsem se rozhodla si udělat ovocný koktejl s 200 ml (cca-nevím, jak je ta sklénka velká)  mléka.... Takže v hlavní roli třešně a 1/2 banánu.

Na oběd jsem si chtěla vzít květák (na mozeček-znáte to? :D) , no a ještě se doma dělalo vepřové maso a hranolky (pečené), takže jsem to nějak zkombinovala a jedla jsem takto:
 Dalo se to, ale byla to patlanina :D

Snažím se zapracovat na tom mém pitném režimu, zase a znova a znova. Vím, že je to jeden z mých hlavních problémů a snažím se to řešit. 

Abych si tedy řekla co a jak, tak dovolená je tu za : 45 dní 
Na zázraky málo, ale na rozjetí dobré.

Taky chci říct, že se mi rýsuje brigáda a jestli to bude, tak to bude fuška! Ale napíšu, až tam budu, protože jsem se právě včera už jednou spálila. Paní slibovala a slibovala a jak došlo na věc, tak na mě zapomněla a vzala dalších 7 jiných holek. Takže, dokud tam nebudu, jakoby nic ://  Bude to náročné fyzicky, ale psychika hraje svoji roli, že :))) Takže uvidíme. Držte mi palce holky, tolik startů a nepovedených konců kvůli mé blbosti tady už bylo dost, aspoň 5.

Letím napustit bráchovi bazének :D

Tesh :)



6 komentářů:

  1. Ahojky,
    tohle znám moc dobře...vždycky si řeknu, že teď už se do toho fakt naplno pustim a pak zase na něčem ulítnu :) Ale to dáš! Mně zatím vážně pomáhá ten můj blog, i když vím, že ho zatím moc lidí (holek) nečte (což se doufám brzo zlepší) :) Tím, že tam dávám svoje jídelníčky, je mi blbý sníst něco, co bych se tam pak styděla přiznat :)) Tak se drž!!

    http://leiachcebytfit.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. ono to chce si nechat nakopat prdel a pak tě to nakopne k lepším výkonům
    já jsem to nějak nehrotila... měla jsem starostí až nad hlavu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jono, já tu zadnici mám už dokopanou tak, že víc to asi nejde :D

      Vymazat
  3. Tesh nic si z toho nedělej! Já si říkám denně: A dost, takhle to dál nejde...teď zrovna předevčírem...tak dnes si ještě užiji fesťák (klobáska, těstovinky...atd:D)...a zítra...Tak se nějak držím, protože se musím už kopnout do prdele:)..pardon...
    Už se na sebe ani nemůžu koukat....Váha ukazuje o pár kilo víc...tak a začínám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, moc ti držím palce, to zvládneš :)) Jo , je to boj ! Nechápu, jak někdo může fakt žrát co chce a nic a já, jen se podívám na nápis potraviny, tak mám 5 kg nahoře :D

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)