neděle 12. května 2013

** Zahájení PROMĚNY- FOTO 1/102 **

Krásný nedělní večer dámy :)))

Protože vám chci dokázat, že svoji proměnu myslím vážně, tak dnes zveřejním fotku. Částečně se smiřuji s negativními komentáři, ale co... Mě zrovna tohle moc neublíží. Nejsem cíťa. Takže jestli si chcete šťárnout, prosím :)))

Moje zlato Katie Sandra Kejt mě v tom nechce nechat samotnou, takže do toho jdeme spolu. A když ona zveřejnila fotku, ikdyž má postavu supr, tak taky fotku zveřejním. Dovolená se blíží den za dnem a já tam tu ostudu prostě neudělám. Takže dámy, tady jsem:




Váha: 81 kg
Výška: 174 cm

Je to otřesná fotka, vím, ale blog mám kvůli tomu, aby mě dovedl do fáze, že se nebudu stydět za svou postavu. 
Tohle je pro mě opravdu obrovský krok, protože o zveřejnění takové fotky přemýšlím už od loňského srpna. To jsem měla 89 kg. Nemyslete si, že je to pro mě jednoduché. 

S jídlem se mi to dnes vydařilo, ale jídelníčky zveřejňovat nechci, protože takové to, tady bych ubrala a tady zase přidala jsem slyšela asi 2 měsíce každý den a to mi za to opravdu nestojí. Sem tam ano :)))) 

Zítra půjdem s kámoškou na jump a začíná mi ta vysněná cesta na 150 % :))) . 

Ikdyž nejsem cíťa, tak ....no víte co......  Vím že je to strašná fotka, ale chci, aby jste mi poradily a ták a né, aby jste mě potopily..... 

Vaše Tesh <3

33 komentářů:

  1. no teda, jak s takovým břichem můžeš žít? Styď se :-P xD

    ne dělám si srandu... hele... na moji fotku 3.1.2013 určitě nemáš, to se s tebou vsadím o co chceš xD, takže buď v klidu :-)....

    Já se zítra držím no sugar day xD to bude hnus... už vidím, jak tady budu večer sedět s toužit po oslazeným čaji xD to bude peklo XD, ale jsem statečná a vydržím to! :-) Zítra se dozvíš moje nynější míry, děsím se toho xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já budu mít nynější míry až v sobotu :D Dřív nemám po ruce metr....Jak říkáš, je to katastrofa a myslím, že na tu tvoji fotku asi mám :D :D Zítra se držím s tebou !! NO SUGAR DAY :)))
      Taky nechápu, jak s tím můžu žít, ale říkám si, že jsem se už někam posunula a loni to bylo horší!

      Vymazat
  2. budu ti držet palce! já mám asi o centimetr nebo dva víc a asi o dvě nebo tři kila víc než ty.. taky se dávám do hubnutí tak směle do toho!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, je to fakt děs, kam jsme to dopracovali, ale můžeme být rády, že nás něco osvítilo a pořádně nás praštilo do hlavy a že jsme se odhodlaly :))) Taky ti držím palce :)

      Vymazat
  3. Budu ti moc držet palce při cestě za six pack! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Budu držet pĕstičky, s tĕma jídelníčkama to promyslete,nĕkomu to dost pomůže a vĕtSinou jsou sestavené tak, ženĕkteré potraviny hubnulky blokují,to jen na okraj:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. noooo, uvidím, ale můj jídelníček je trošku rozlítaný skrz školu a stravování na internátu... vím, že by ho spousta lidí komentovala negativně, takže jak se dostanu do parády, tak zveřejňovat budu :)

      Vymazat
  5. Držím ti palečky a koukej držet palce i mně :P Petula

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou, krásné bříško, já se takového, zatím, ještě nedopracovala ...! Držím pěsti a neboj, všechno to zvládneme! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pevně věřím v to, že to zvládneme.... Není nad to mít vás, blogerské kámošky :))))

      Vymazat
  7. Člověče, ne že bych ti chtěla kazit motivaci, ale mně se tvoje břicho líbí...:D Já zatím nemám sílu tu svou vanu zveřejnit...:) Ale fandím ti! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDDDDDDD líbí??? :D Vůbec bych se toho nebála, protože co, jednou jsi to ty a pokud se rozhodneš dát do boje, tak se vším všudy :))) Taky ti moc držím palce :)

      Vymazat
    2. No, v počítači už mám svých fuj fotek kupy, ale pořád nějak čekám, že je zveřejním, až budu mít nějaký strašně viditelný výsledek, a ono nic...:) Ale klaním se ti za odvahu se veřejně odhalit, chápu, že to není jednoduché, třeba se taky odhodlám...:) Ale nějak by mi to pořád přišlo jako ohrožování estetického cítění ostatních...:D Nevím, jestli jsem tak sebekritická, nebo jestli fakt vypadám tak hrozně, kdoví....:))))

      Vymazat
  8. Držím ti palce, koukám, že tvoje problematická partie je břicho! ;)
    To dá hodně zabrat, takže ensmíš ujet, jinak se toho nezbavíš, vím, o čem mluvíš, mě se také tuk vždy obaluje na břicho a je to hrůza děs! ;)
    Zvládneš to :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo!! Břicho a stehna.... Katastrofa..... Děkuju za podporu :)

      Vymazat
  9. Držím palce, aby si vše vydržela a měla pevnou vůli. I když si myslím, že ta fotka tvého bříška není nic hrozného, aby si se za to měla stydět.

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway http://dullsinea.blogspot.cz/2013/04/jarni-giveaway.html
    Potěší mě, když se zúčastníš.

    Hezký den
    Dullsinea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že mě ta moje vůle zase v půlce cesty neopustí, takové komplikace mi totiž dělá velmi ráda ! :))

      Vymazat
  10. Čauky,omlouvám svojí dlooouuuuhou naprostou nečinnost na blogu.Měla jsem teĎka pár problémů,ale rozhodla jsem se do blogování pustit naplno.Chtěla jsem ti jenom říct , že bych do toho ráda šla s Vámi!Přeci jenom ve dvou(ve více) se to líp táhne!A můžeme se vzájemně namotivovat a pomoct si!:)
    A k tvýmu bříšku.Upřímně ,přijde mi,že to hodně přeháníš,ale chápu,že to asi není tvoje vysněná postava. A máš jednu výhodu,teda ale alespoň podle fotky se mi zdá,že máš hubený nožky a břicho se straviou a hlavně pohybem většinou hubne lépe!;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš, možná bych řekla, že fotka částečně zkresluje... Ale i kdyby, tak takto si nemůžu dovolit jet k moři :D A ani se vrátit takto v září do školy!!! :D Hubený nožky nemám, ale lepší než to břicho :D

      Vymazat
    2. Zvládneš/me to! A 102 dní? Tak akorát na proměnu!:)

      Vymazat
  11. Držim ti palce!:-)) Stoprocentně to zvládnete holky :-P

    OdpovědětVymazat
  12. Taťka dostal hlavně mě. :-D Jsem se málem propadla do židle a chvíli si připadala jako úchyl, co si fotí pupek. :-D Ale on je super v tom, že pozná, když něco nechci řešit a taktně to ignoruje pak. :-)
    Musím jinak říct, že tvé bříško nevypadá vůbec špatně. Určitě ti to půjde. ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. nevypadáš na to, že by jsi měla 81kg! Tipla bych ti méně :)

    OdpovědětVymazat
  14. :-OOOOOO...kde je těch 81kg?????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou tam!!! :/ Váha nelže... Možná ještě schovaný v nohách :D

      Vymazat
  15. koukám, že problematická partie je taky bříško držím palce

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ti teda nevím, ale ty kila tam nevidím :) Ale jelikož jsi odvážná a i já potřebuji s sebou něco udělat a už na tom pracuje tak tě hodlám podporovat a poctivě sledovat tvé pokroky ;)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)