čtvrtek 2. května 2013

** LÉTO, DOVOLENÁ **

Ahojte slečny :)))

Jsem šíleně zaneprázdněná, teda spíš, pořád dělám něco jiného než sedím u PC :D Některé osůbky mě chápou, jiné se drží toho, že když se chce, tak to jde. Já se to ho také držím, ale ne všechno vždycky jde právě teď.

Tak jsme si pomotaly hlavu s nějakým tím KDYŽ sem a KDYŽ tam :))) A teď by jsme se mohly dostat ke článku :)

Dnešek se pro mě stal dalším hnacím motorem. Mám jich dost, ale nic není na škodu.

Takže  vás chci seznámit s tím, co se chystá u mě v létě ? Co mě potkalo, když jsem tu nebyla?  Jaké jsou moje plány? Můj zápřah a cvičení? Shozená kila ? :))))

....................

Také milujete slečny, které si pletou hubnutí a tvarování a tvrdí, že MUSÍ shodit, když vypadají takhle? :)))








Začneme tím, co se dělo, když jsem se neozývala =) a tak budeme pokračovat.

                                                                                         zdroj:http://www.myrandomstuff.se/?tag=health



1. Udělaly jsme si s nejlepší kámoškou pěkné odpoledne a zašly jsme na sushi. Měla jsem to poprvé. Takže, musí se na to mít chuťové buňky. Vážně :) Mě to chutnalo, ale muselo mi to ZACHUTNAT, musela jsem na tom najít to něco :))) Z čeho jsem se ale málem zrušila byl ten nakládaný zázvor (růžovoučké něco). To je pro mě opravdu humus :D 

2. Narozeninový dárek?!!!. Právě k narozeninám (kdysi dávno :D) jsem "dostala" řidičák na motorku. Takže jsem teď pilný student a (teprve budu) řidič :D Příští týden mě čekají první jízdy. A asi si umíte představit velrybu na motorce. Lákavá představa tohle! 

3. Na pásku jsem si musela dodělat už další (třetí!) dírku, protože by mi ty rifle asi spadly. Ale tohle nadšení mi ničí osobní váha, která ne a ne ustoupit!! Začalo si ale všímat blízké okolí. A třeba kámoška prohlásila, že už nemám takovou prdel ! :D Nejvíc mi jdou dolů stehna a zadek, trošku šly i boky (netečou mi přes pásek).  Ale břicho hoolky, já vám nevím. Asi musím nasadit nějaké drastické cvičení na břicho! :D 

4. Krásný výlet do Brna... oběd, kino, italská zmrzlina, (nový sluneční brýle) :D, krásně strávený den s mým 

5. Ve škole to jakš takš plácám, doufám ve vyznamenání :D

6. Se cvičením to mám teď takové... no, chodím na kalanetiku (když nemáme moc učení), na jumping, posilování....Ale ASI ŽÁDNÁ SLÁVA. Takže teď máme čtvrtek, pátek ředitelské volno a rozhodla jsem se, že zase potěším svou návštěvou Jill :D :)))  Chtěla jsem skočit na in-liny , ale právě se nám tu prohnala obrovská bouřka, že to mamce asi vyplavilo všechny semínka, co si včera zasadila zeleninu :D :D 

7.  MOŘE ???!!!

Holky, představte si, asi pojedeme k moři. Takže, už to není BUĎ A NEBO... už je to prostě hotová věc. Ty špeky musí jít dolů ! :)))  Jsem ráda, že se mi už daří, ale teď vím, že se dařit musí a hlavně nepolevit. Ne, opravdu si nedokážu představit, že bych tam jela takto á la --> dobrý den, špeky ven <---    .....
Ale už to mám spočítané. Mám na to 15 týdnů, jelo by se až ke konci srpna. 


Kolik si tak myslíte, že by bylo reálné dát dolů???


+

Máte zkušenosti s opalováním a betakarotenem??? 


Ták holky, musíme do toho po hlavě, jinak to nejde :)))) 

Mám vás ráda :)
Tesh









10 komentářů:

  1. Jill je skvělá;) Můj dlouhodobý plán do budoucnosti je, že až, jakože určitě!, dojedu právě započatý 30 day shred, dám si 6weeks six pack, to na to břicho, se kterým mám podobný problém =D Za 15 týdnů se dá shodit hodně. Ono, když si vezmeš, že zdravě je to tak 0,5-1kg/týden, tak bych třeba viděla reálně až 10. Ale já třeba mám podobně dlouhou dobu a raději si tak velký úspěch neslibuju, takže je to hodně na tobě, jak moc po hlavě do toho půjdeš, hlavní je to nepřehnat, to ale víš ;) Jo a když nejde dolů váha, ale dirky na pásku, je to super, protože ta váha, co tam drží, jsou často svaly a to chceš =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s těma svalama se uklidňuju :D Ale přece jen...toho tuku mám víc než dost :D :D 10 kg by mi bodlo, no :D přehánět to nemůžu, to vím... tak jsem se dnes naladila na super dobrou vlnu a valím si to podle plánu od rána :))) Jill je supr, když jsem to byla "blázen" minulý rok v srpnu, tak jsem viděla nějaké výsledky už za týden. :)))

      Vymazat
  2. hej tie baby su najlepsie, to je na urovni ked najmudrejsia baba v triede place nad tym ako na skuske nic nevedela...

    Inak nezabudni uz len par dni do konca super giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/04/aprilova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Dovolená jako motivace je super, tak jen do toho! :) Za tak dlouhou dobu se toho dá stihnout hodně, je otázka, co tě čeká...:) Já jak vím že mám před sebou zkouškové, tak jsem dost pesimistická...:D Ale těch 7-10 kg by za tu dobu klidně jít dolů mohlo, bez nějakých šíleností...:) Stejně mi přijde, že je to hlavně o psychice, tak se drž na pozitivní vlně, moc ti fandím...:))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za podporu :) mě nic důležitého nečeká, akorát konec školního roku :D Doufám, že to zmáknu.

      Vymazat
  4. ze 78 na 68 jsem se dostala hlavně díky cvičení a taky vynechávání určitých potravin.. Bílé rohlík brambůrky čokoláda smažené byly tabu.(prostě vše nezdravé) Každý den 30-45minut cvičení které jsem si vymyslela a pitný režim.Po 6 hodině se snažím nejest. Ale když to přijde tak si dám pak třeba mrkvu.:D Taky jsem si ke všemu dávala velké množství zeleniny. Nemužu říct že by to šlo uplně lehce ale za pul roku jsem to zvládla. :) chce to jen vytrvat.:) ted už si ale klidně dám nějakou tu tatranku jen ne často .:)
    A myslím, že za 15 týdnu určitě shodíš :) a postavu si taky trochu vypracuješ.:) takže držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)))) nojo, musím zakročit :D není to jednoduché, ale ani ne těžké, nejvíc do toho kecá ten hlásek v hlavě, uškrtit ho :D !Děkuji za rady :)

      Vymazat
    2. Jo ten hlásek taky uplně nesnáším..:/ hlavně ted poslední dobou semnou mávají chutě..:D ale vždy si vzpomenu na svou motivaci. A že jednou už to prostě dokázat musím.:)

      Vymazat
  5. držím ti palce za 15 tejdnů se něco shodí ! to já břicho hubený ale nohy to je katastrofa

    prosiiiim nějáké cviky nebo rady jak zhubnout na stehnech

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)