pondělí 20. května 2013

** 9. den PROMĚNY** + INFO

Ahojte slečny :))

Jak se dnes máte po včerejší bouřce?? :)) U nás to teda bylo ve velkým :)

Včéra jsem zase vařila :) Že bych se teda stala tou onou super kuchťou??? :D :))  Dělala jsem kuřecí prsa na kari. Byla tam tedy i smetana, ale tu jsem ještě ředila vodou a bez ní by to nebylo ono.



Přidám vám se částečný dnešní jídelníček :))


snídaně: chléb, tvarohová pomazánka, 2 rajčata, 100% pomerančový džus
svačinka: cerální sušenky-jablko 37,5 g
oběd: kostičky vepřového masa+mix zeleniny
sváča: rohlík s margarínem a rajčaty + pomerančový džus ředěný vodou
(po to obědě jsem měla veliký hlad)
večeře: uvidíme, co nám ve šk. jídelně plácnou na talíř- připíšu ;)



Dnes jsem si dala 3. den mix challenge, 19. den crunch challenge, bebe výzvu a večer jdu na kalanetiku ;) A samozřejmě nemůžu zapomenout na svou na MÍRU UŠITOU challenge se Zuzkou Light- nějaký ten ZWOW =))

Včera jsem si koupila krásné balerínky, v obchodě mi byly OK. Fakt OK! Ale jak jsem se v nich prošla po nádraží, tak jsem byla jasná. Puchýře a nějak se zmenšily nebo co. Vyměnit je už asi nepůjde, protože jsem v nich capkala asi 3 hodiny. Ale nebyla to žádná částka :))  Hlavní problém bude v tom, že mám vysoký nárt! :((( Ale zajímavé, mám odnošené asi patery baleríny a nic... :/   Velikost 40. Takže holky, kdyby jste některá chtěla, tak by jsme se domluvily:



Nakoupila jsem si na intr samé lepší. Balík mix salátu a mrkve (z tesca) atd, rajčata, cereální sušenky, bebéčka, ovesné vločky... Jsem zvědavá, kdy si budu dělat ovesnou kaši :DDD Holky ani netušíte, jak já se těším na tu praxi. To už totiž budu pěkně doma a 14 dní dělat, že se vzdělávám :D To ale bude to, kdy pojedu ne na 100%, ale na 200% ,protože budu pěkně doma, nikdo mě nebude otravovat, nebudu mít nařízené sladké snídaně a tučné večeře a bude to jen a jen podle MĚ! Budu cvičit kdy budu chtít a nebudu obviněná, že ruším sousedku :) Jen to nějak překlepat do 7. června a potom to bude perfektní ze všech stran!! Holky, nakonec jsem tu brigádu sehnala ;) Budu makat a makat, ale ty peníze za to stojí.

Další hlavní informace je, že váha ukázala 80 kg :)))  A dneska jsem si vyšla v úplně jiných MENŠÍCH riflích :))  Musím se pochválit! :D


Včerejší snídaně: bílý jogurt, banánový mini jogurt, lentilky

dnešní i včerejší svačina

Jak cestuji ;)

Dnešní druhá svačina.

Navlněné vlasy :)

Už se mi v mobilu ani ve foťáku nic víc neshromáždilo, takže pro dnes to bude vše =))  Doufám, že vám to všem jde a snažíte se ze všech sil!! :)

Tesh :)

22 komentářů:

  1. Teeda, 80ku závidím...:D A po obědě se moc nedivím, že jsi měla hlad, přecejen jak tam není příloha, tak to tolik nezasytí...:) Ale jinak chválím za hodně zeleniny...:)) Já mám dneska (m)učící den, zítra mám zkoušku, ale musím se pochválit, že se překonávám, žádná čokoláda, akorát ujídám jahody, a vůbec jsem nějaká vzorná, tak snad to večer nezkazím... :D Bohužel, větší radost bych měla z toho, kdybych něco uměla na zkoušku, než z toho, že místo učení poskakuju s Jill...:D Ale ono je to potřeba, celý den sedět na zadku je k zbláznění...:) Tak snad nám to půjde dobře i nadále! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ti na zítra držím palce !! :)) Jooo ,v té zelenině jsem se dnes rozšoupla :DDD
      8é tku nezáviď budeš ji mít taky brzo :))

      Vymazat
  2. A jaká byla původní váha? (Jsem to vůbec nezaznamenala. :-() Ale gratuluju, jde vidět, že ses do toho obula! ;-)
    Balerínky jsou nádherné! Však se ochodí a roztáhnou, ne? To by byla škoda, brala bych je i já. :-D Bohužel mám 39. Když jsem je letos vytahovala poprvé, taky jsem si preventivně oblepila malíčky a dala takovou tu silonkovou ťapku. :-)
    Přemýšlím, co si dát k večeři, nemám na nich chuť. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi neroztáhnout :/// Jsou látkové a právě mají takový užší lem :/ Já mám taky původně 39 :DDD Jde o to, jestli máš něco jako 38-39 a nebo spíš 39-40 :DD rozumíš mi :)) Debilní číslování ! Váha byla minulý rok 89 kg. U tohoto rozjezdu 85 kg :)

      Vymazat
    2. Tak to je nádhera! Gratulace ještě větší! ♥
      Já mám takovou typickou 39. Všechny 39 mi sedí. :-D Za kolik bys je dala? Bych si musela pořidit nějakou tmavomodrou košili k tomu. :-D

      Vymazat
    3. No lákají mě hrozně, ale tak balerínky mám a nemůžu teď rozhazovat ani ň, i když cena je fakt pěkná. ^^
      Ve středu budu potřebovat osvícení. :-D

      Vymazat
    4. Pošli je dál. :-)))
      Tak na mě mysli od deseti do oběda, ten test má pět stran. Uuuf! :-D

      Vymazat
  3. Gratuluji k váhovému úbytku! :))
    Baleríny jsou moc hezké. Kdybych neměla tak velkou nohu, určitě bych si podobné také pořídila, ale většinou na sebe těžko sháním boty. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Buď je prodám nebo si je nechám na výstavku, fakt nevím :DDD Až se mi třeba někdy zmenší noha :D Kolikátku máš nohu ? :O :))

      Vymazat
  4. Botky jsou nádherné, jen škoda, že mám 42..:( :D
    A ty vlasy se ti moc povedly, já jsem na to hrozná nešika. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem se párkrát spálila, ale na vlasy zase taková nešika nejsem, ale na ostatní věci jo :DDD

      Vymazat
  5. V jídelníčku bych ubrala na sacharidech, ale jen trošku, víc bílkovin by bylo lepší! :))
    Botky jsou moc krásné!
    JE super, že už vidíš výsledky, musíš se snažit a půjde to samo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusím se :/ Ale moc tomu nerozumím a hlavně nepřemýšlím :D Budu se snažit :)

      Vymazat
  6. Papáš hezky :-PP A botky jsou super.. A cestujeme uplně stejně:-D

    OdpovědětVymazat
  7. Do stravy Ti kecat nebudu :-) jestli hubneš je to ok a až jednou budeš sama chtít tak klidně písni. Snad to bude tuk a ne svaly co hubneš.
    Kuřecí na kari dělám taky, ale dávám rodině sojovou smetanu a přidávám listový baby špenát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Budu asi potřebovat poradit, takže děkuji za nabídku pomoci :)) O sojove smetaně jsem nikdy neslyšela, takže děkuji za typ :)

      Vymazat
    3. Obsahu tuků v ní je lepší v porovnání s živočišnou, jsou milosrdnĕjší k našemu zdraví:-)

      Vymazat
  8. Gratuluju k 80! :) Jsi dobrá, jen tak dál! Já se ne a ne hnout dolů. :D Ale to bude tím stresem. ;) A jinak - balerínky vypadají super. Taky jsem si nedávno koupila baleríny a nějak se mi divně zdeformovaly (nebo co). Jsou mi taky tak divně a občas si přijdu, že nemám na noze nic a že se mi musí každou chvíli rozpadnout. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi šikulka!! Jeee já ti tak fandím!

    Jinak já když si kupuju balerínky, tak defacto všechny mi nějak ubližují za začátek..odřená pata, malíček, palec...a nebo mi vylejzá pořád z jedné boty malíček :D...ale rozchodím je a pak jsou po pohodlné bačkůrky.

    OdpovědětVymazat
  10. ty, ono to vypadá, jak toho není bůh ví kolik, ale je toho poměrně málo... navíc zůstanu dlouho zasycená a i po cvičení nemám potřebu jít hned tlačit do hlavy ;-) jasně, po treninku následuje většinou oběd, ale to taky není hned;-) navíc, jak si zvykneš, pak se ti těžko mění systém ;-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)