úterý 14. května 2013

** PROMĚNA 3/102 **

Ahojte slečny :)))

Jak se dařilo dnes, vám hubňulkám ??? Byl to úspěšný den ??? :)))

Musím vám říct, dneska jsem měla jízdy na motorce a byly to teprve moje třetí, ale já doufám, že ty další čtyři budou stačit !!!  :D Pan "učitel" mě chválí, ale mě se to nějak nezdá !!! :D Chápete ;)
Taky jsem se dnes pustila do těch velmi "zábavných" testů a ani jednou jsem neprošla (nechci to na nic shazovat, ale ještě jsem si nepřečetla ani 5 stránek z učebnice, tak to asi proto :D). Ale uklidňuje mě, že i bez učení jsem prospívala na nějakých 68-70 % A na testu musím mít 85% . Takže se do toho pořádně opřu a testy zvládnu. Jízdy samozřejmě vypiluji. Ale nejhorší je, že znám termín závěreček :D A to je 3. června. V tento den se zrovna všichni učitelé zbláznili a píšeme haldu písemek, ale já tam vrazím s omluvenkou a řeknu něco jako pardón, já jdu na jízdy :DDDDDD

Ráno jsem si dala cvičeníčko - Bebe výzva--> zde. Je to super, doopravdy :) A taky challenge, ale tu plank pozici už dávám velmi stěží. Takových 110 sekund není sranda :D Zítra máme tělocvik, vždycky je to taková flákačka, ale zítra si dáme pěkně do těla :D Teda pro mě je to makačka :D Jsem zvědavá, jestli mám lepší fyzičku a budu "plachtit" rychleji. Zítra napíšu, co to teda bylo :D :))









zdroj:http://www.tumblr.com/tagged/sport



Dneska je to takový rychlo článek. Ale na večeři jsme měli lasagne. Holky, vážně mám co dělat, abych na tom intru nežrala jako prase, dávají tu samé srajdy. Třeba zítra mám odhlášenou snídani a sváču, protože dávají hřebeny plněné tvarohem a dalších milion sto padesát kalorickejch věciček k tomu. Třeba brutálně přeslazené kakao nebo čaj. No chápete to??? Ovesná kaše by je vyšla levněji !!! Ale to jim nevysvětlíte ;)

Nejsem škodolibá, ale tohle mě dostalo! :D

Jinak teď letím do postele s knihou - Evžen Oněgin, protože máme termín :D A protože dělám vše na poslední chvíli, tak to překvapuje i mě, protože do termínu zbývá ještě 6 dní :DDDD

Holky, držím vám moc všem palce a nezapomeňte, zítra už to bude 4. den. A zbývá jich už jen.... (na proměnu hodně) :))) Těším se na další komentáře a články, jak si to dáváte. Nechci zůstat v té proměně sama! :)))


Mějte se krásně =)
Tesh

12 komentářů:

  1. Ahojky ..., tu internátovou stravu Ti moc nezávidím ..., o to to máš těžší, nějak se držet a hlídat ... Jak na tom jsi s jídlem vůbec za celý den? Jíš pravidelně? Ano, ano - stále jsem s Tebou. Teď jsem si docvičila mou Jillian a pořádně ze mě lije, jak já jsem na to vždycky hrdá! :-D Teď si ještě musím jít nachystat jídlo na zítra! Jinak Evžena Oněgina jsem vždycky milovala, je to krásný příběh. Krásné čtení přeji, dobrou noc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta strava je katastrofa! Asi nechápou, že by je i zdravější jídlo vyšlo kolikrát levněji :DD Blbci! S jídlem ...nooo, strašně moc se snažím pravidelně, snažím se ovoce a zeleninu. Konečně dodržuju pitný režim!!! Na to jsem pyšná. A snažím se, abych nedošla do té fáze, že se ohlásí hlad!

      Vymazat
  2. hele, já taky mám co dělat někdy, především večer xD to na mě přijdou chuť a to je horší, jak 100 prasat, bych zpásla naprosto všechno...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100 prasat :D tak to mě stačí vidět nápis POTRAVINY a hned mám 5 kg nahoře :D

      Vymazat
  3. Tyjo, to jídlo na intru ti fakt nezávidím :(.Z vlastní zkušenosti to znám,když se třeba jede jenom na soustředění nebo někam se školou a jsou tam připravený snídaně/svačiny..to pokušení!:D ALe ten pocit,když odoláš!. Když si to dokážeš odříct a místo toho si dát radši nějakou zdravou mňamku!:) A mě vždycky pomůže říct si ,co by z toho moje tělo mělo. Z koláče tak maximálně kalorie, cukr, živiny nic moc. Ale z ovesný kaše spoustu vlákniny,živin, vlákniny a tak!
    A k proměně? Zítra začínám 100 dní!koukni na blog!:) btw.:promiň, že sem se ti tu taak rozepsala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí, jen rozepisuj :)) Jojo, to intrácký "ždárýlko" je fakt žrádýlko. Snažím se to mírnit, omezovat, vyměňovat za svoje, sem tam si něco uvařit. Přesně tak, radši si to odhlásím, než to nosot v tašce a vědět, že ho tam mám a kdykoliv ho sníst. ;)

      Vymazat
  4. Víš, jak si musel ten člověk na tom stroji namlátit? :D To od tebe teda není pěkné !! :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já věděla, že zrovna TY se na ten obrázek ozveš :DDDD !!!!

      Vymazat
  5. No "rozšoupla"... Ještěže často nezveřejňuju nákupy. :-D
    Večeře se tváří obyčejně, ale byla dobrá. Vymyslela jsem si ji na poslední chvíli. :-)))
    Já se v autoškole vůbec neučila z knížky, jen si dělala testy na stránkách ministerstva dopravy. I celé odpoledne. Budu držet pěsti. ;-)
    Přidej někdy i jídelníček. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky dělám ty testy, ale pochopila jsem, že to takto nepůjde :D
      A jídelníček... No, o víkendu klidně, přes týden e-e :D

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. =) je to paráda na tom jet, horší jsou ty předpisy :D !!

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)