čtvrtek 23. května 2013

** 12. den PROMĚNY/102**

Ahojte holky :))

Pořád píšu, jak jsem zaneprázdněná, ale je to tak a ne jinak :) Poslední dobou jsem vysílená, unavená, rodina, škola a další milionstopadesát tisíc dalších věcí.

Zítra zůstávám tady v tom mém městě, kde studuji a domů jedu až v sobotu. Máme jízdu králů, tak doufám, že nebude pršet :)) Byla by to škoda. Kdo neví, tak se tomu taky říká hody :)


Budu fotit a snažit se neobrat vás o to naše dění :)

Chci se dostat k mému cvičebnímu plánu - neplánu :)) 


Každý den jsem cvičila něco jiného. Někde jsem měla rest day a někde jsem jela na 200% a nějak mi to splývalo a já v tom mám zmatek jako nikdy :))) Proto jsem využila ty naše školní vědomosti a otevřela jsem excel. Protože se mi nechtěla dělat žádná super tabulka, tak jsem to tam jenom načmárala. Chtěla jsem si tam to cvičení zase pěkně uspořádat a proto jsem si tam vypsala pár dnů a na zítra to mám už naplánované. Pěkně si odškrtávám, když mám všechno hotové a přemýšlím, že si to dám jako tapetu, abych to měla pořád na očích. Oživím si to obrázky a vším možným. Tohle je čistě koncept :)  


Plank jedu od začátku, protože jsem přestala na nějakých 100s a víc už nedám, tak jsem to chvilku vypustila  a teď jsem zase zařadila :) Crunch jsem si snížila, ale ne na minimum, 20 bych jich dělat nemohla ;) Squat challenge jedu od začátku, mám je takové víc volnější, nejedu až dolů, protože moje kolena nejsou na tohle stavěná, mám na jednom výrůstek. Dnešních 50 jumping jacks patří do mix challenge, bebe výzva- klasika, tu jedu pořád :)) Jako další jsem si přidala push-ups , ale velké zklamání asi pro vás bude, že jen dámské :D 

Chtěla jsem cvičit 30 dní Zuzku a její ZWOW, ale když jsem se do toho pustila tady na intru, tak se moje dupání nelíbilo nikomu. To, že tu nemám spolubydlící nic neznamená, mám sousedy! :D Takže Zuzku pojedu od 8. června těch 30 dní. To už budu doma a budu mít klid na toto. Brigáda se mi úspěšně rýsuje a doufám, že to klapne :)) 

Další pro mě dobrá zpráva je, že budu mít asi posunutý termín závěrečných zkoušek na motorku, takže budu mít o pár dnů víc na učení. Je teď toho hodně. 

Jsou tu nějaké zdatné studentky v matematice??? :D Naše slečna drsňák Adélka se učí na přijímačky a čím více zdatných matematických hlav, tím lépe :))) 
(s dovolením se mezi ně taky počítám :DDDD)

Taky bych chtěla ukázat nějakou tu školní večeři. Mám to opravdu těžké. Něco jako český FEAR FACTOR. Něco jako sýrová omáčka a kuřecí maso (asi ze stehen).


Víc jsem tomu nedala:

Zase se ozvu :))
Tesh







8 komentářů:

  1. Matematik se hlásí na přijmu, oujé! :D I když zrovna teď den před zkouškou mi hooodně klesá sebevědomí...:) Jediná užitečná věc co dneska udělám bude 185 squatů... (ale taky je nedělám nějak až na zem, i tak je to neskutečná dřina...:)). [ a ve skutečnosti jsem vlastně fyzik a ne matematik, ale pár semestrů matiky jsem přežila, tak se tak drze nazývám...:)]

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je perfektní!!! To Adél určitě ocení. Musíme ji prostě na ty přijímačky připravit!! :D :)))

      Vymazat
    2. Ráda budu něčím užitečná...:D Co tak koukám na blogerky, je to jedna humanistka vedle druhé...:) Trocha matematického ducha tomu neuškodí...:D

      Vymazat
  2. Tož já to mám tak, že od 2010 do 2012 jsem dala dolů 13 kilo a v druhé půlce roku 2012 nabrala 5 kg. Od té doby, co jsem teď v lednu začínala znovu, jsem přibrala další 4 kg, takže váhu se snažím fakt neřešit. V pase jinak -6 cm, moc se to teď nepohlo, protože jsem lenošila, tak snad se to zase rozhýbe, jak se teď snažím cvičit. :-)
    Já mám hrozně ráda sýrové omáčky, tak půl roku jsem si žádnou nedělala - ale jsem radši, když vím, co v ní je, takže chápu. ;-D
    Dámské kliky pro mě nejsou vůbec zklamáním, já sama jsem se je naučila dělat nějak pořádně až letos - všechno se počítá! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =))Téda, mě to pořád nutí nějak řešit tu váhu... :D Jsem blb!

      Vymazat
    2. Já si ji taky kontroluju, ale pokud se bude tělo formovat a budu cítit, že se zpevňuji a cenťáky a fotky budou nadále ukazovat, že to jde dobře, tak ji řešit nebudu. Ona se dolů určitě ještě pohne, ale není to ten ukazatel snahy, kterému bych věřila. :-)))
      Já taky dušenou mrkev miluju! Ale ještě jsem ji nezkoušela dělat. :-D

      Vymazat
  3. Děkuju, naštěstí už přešlo :D
    Matematické hlavy obdivuju :D i když jsem se mezi ně na základce taky řadila, ale tady na gymplu mě to opustilo po prvních pár hodinách :'D
    Tyjo, tolik různých challengí :) já dřepovat taky kvůli kolenům moc nemůžu :/ tak držím palce, ať ti to pěkně jde :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)