neděle 31. března 2013

**got2b straight on - antivlnič / DVOJČLÁNEK**

Tak nevím, na který článek jste kliky dříve, ale také vás zdravím slečny :)))

Protože jsem prostě potřebovala toho napsat hooodně, tak dnes vydávám dvojčlánek. Dnešní článek pro hubňulky, zvědavé slečny (další narozeninové dárky) a pro ty, co mě rádi čtou  ZDE   =)))))

Ale, teď zpět k tématu.

Jak jsem vám psala, když jsem měla ty moje slavné narozeníny :D, tak jsem dostala (já tomu říkám) srajda na vlasy :D :D Áno, nezní to lákavě, to potvrzuji. Ale o to víc je lákavý výsledek :))))


Chcete vidět dnes pro změnu zase moje vlasy ? :D
Pokračujte :) :*

Tak abych začala o samotném výrobku, tak :

Když jsem to viděla poprvé, řekla jsem si, že je to moc malinké balení (200 ml), malinké na moje vlasy :D Potom jsem ale usoudila, že zase tak malinké není, protože toho moc šplíchat nemusím. Další věc, že to docela smrdí :DDDD Ale musím upozornit, že ta "vábná vůně" za chvilinku vyčuchne a je všechno supr :) Na obalu píšou, že se má aplikovat na ručníkem vysušené vlasy, ale protože jsem je měla umyté a už suché, tak jsem to zkusila přímo na suché, trošku načechrat a žehlit :))) Takže vlasy před:

Špatná kvalita, takže se koukejte jen z dálky :D Obvykle jsou víc vlnité :))

Aby přípravek začal fungovat, tak se musí samozřejmě aktivovat teplem, že ano :D Tak jsem se do toho pustila a výsledek byl super. Vlasy byly uhlazené, rovné a trochu mi ztěžkly. Což způsobilo to, že mi vlasy vydržely rovné i na druhý den a vlastně až do té doby, dokud jsem si je neumyla. Co mě zklamalo bylo to, že přípravek nevydržel DÉŠŤ :DDDD  S tím se musí počítat. Nic nenarovná vlasy tak skvěle, že by je ani déšť nezkrotil podle svých představ :))  Vlasy mi ale přišly na druhý den trochu mastnější, ale teda hlavně ofina, ale to se dá vyřešit buď suchým šamponem a nebo si ofču prostě umýt (já tradičně v umyvadle :D). 
Jinak tuhle věcičku už nepustím z ruk !! Dojde, koupím zase :))) Tady je výsledek : 


Pořád na ty fotky koukejte z dálky :D Druhý článek je ale na půl focen přítelovým mobilem, takže fotky jsou lepší.  Foťák je pokažen ! :D


Papa krásky =)
Tesh

10 komentářů:

  1. Pěkně vlasy narovnal, to se musí uznat! :)
    A když to déšť zničí, tak si ho nos s sebou! :D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nastříkat to nestačí :D žehličku bych těžko zapojila třeba do kabelky, co ?? :D

      Vymazat
  2. Skvělý!! To se mi moc líbí:).
    A píšeš vtipně, já se tu culím nad tou obrazovkou jak blbec:D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, tak to dííík =) :D Trochu culení neuškodí :))

      Vymazat
  3. Máš krásné vlasy! Mně tedy ještě nikdy žádný přípravek nevydržel déšť :D
    Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Dej mi vědět, kdyby sis také založila fb, nebo circles, či bloglovin, ráda dám like ;) Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom případě umí ty fotky krásně lhát :D Chtělo by to něco vyvinout proti tomu dešti ! :D pokusím se to všechno "olajkovat" :D =)) jsem antitalent na všechno :D :)))

      Vymazat
  4. já používala jen takovou tu růřovou věc od Loreala myslím :D a nějak jsem zmenu nepociťovala :/ tohle určitě vyzkouším. I když teda teď si vlasy žehlím jen výjimečně... dřív jsem si je žehlila denně tak jim dávám trochu oddech :) a děkuju za ten design :) jsem se s tím taky patlala pěkně dlouho :D než jsem to vymyslela a táááák :)jsem ráda, že si někdo všiml :)

    OdpovědětVymazat
  5. taky používám! je to skvělý pomocník (kort když máš vlasy zničený jako já :D )

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)