pátek 22. února 2013

** JUMPING č. 5+6 **

Ahojte holky moje :)

Po tom, co jsme si daly s kamarádkou permanentku na půl, aby jsme si to vyzkoušely a případně vyloučily další sport :D , tak jsme se rozhodly  tom i nadále pokračovat. Obě jsme si ho zamilovaly a já doufám, že už na té váze uvidím jiné číslo než minule a předminule a předpředminule a před.... :))))

www.jumping.cz
Mamka mi vždycky říkala, že když ona začala chodit na spinning, tak se do toho úplně zažrala a až tak, že na něj chodila 4-5x týdně + soboty... A já teď si tak říkám, že kdyby byla ta možnost, tak taky chodím klidně každý den! Jo, mamča má spinning a já zase jumping.  Jsem totiž nesmírně ráda, že jsem si našla něco, co mě opravdu baví!!! A kdo by to byl řek při pohledu na mě, že to bude zrovna sport :D  A taky bych vám chtěla říct, že se do proměny k Nikki asi nepřihlásím, protože jsem si řekla, že i ikdyž tam ty fotky nakonec posílat nemusím, tak pro mě jen to datum konce bude samo o sobě STRES jako blázen. Takže, vím, že pokud sama chci, a to CHCI a DOKÁŽU, tak ten "hnací motor" budu vlastně jen já sama :) 

O víkendu mě čeká opravdu akce :) Mamča bude mít brzo narozeniny a asi jí naštvu, když ji popřeji dřív, než bude zase "o rok" starší :D , ale když jsem na tom intru, tak to jinak nejde ;)  Mamka nebude jeden den doma a tak jsem se rozhodla, že ji upeču dort :)) Po předchozích zkušenostech s pečením umím už snad všechny druhy zákusků, teda kromě špiček a točených růžovoučkých indiánků. ALE O TOM VÁM POVÍM TŘEBA PŘÍŠTĚ :)  Rozhodla jsem se pro tento dort: http://recepty.vareni.cz/dablikuv-cokoladovy-dort/ ,ale udělám z něj jen piškot a náplň udělám ze smetany, zakysané smetany a naskládám tam pomeranče. Poliju čokoládou a posypu kokosem :) Tento "návod" mi doporučila kamarádka, které upekl na Valentýna přítel přesně takový dort ! A byl úžasný :)  

Dnes máme až na 9 a končíme už v 11:30, takže se mi pomalu nevyplatí ani do té školy jít :D Ke všemu máme celý den suplovaný :D Tak jsem se po cvičení pěkně  vyspala a šla bych hned zas :D Tak dlouho nadšená jsem snad nikdy nebyla... :D Divné, že? :)  Čím se vám taky musím pochlubit, tak je to,  že mi děsně plandají džíny na zadku :D :)) 

Začalo se mi OPRAVDU dařit ve skole v matice. Jsem šťastná, sbírám samé jedničky a to mě naplňuje a dodává mi to ztracené sebevědomí. Třeba trojka mě už mrzí, ale čtverku beru jako selhání a zklamání sebe sama. Ale vím, že i to se někdy stává.


Tentokrát budu mít opravdu napěchovaný víkend, ale nenechám vám ujít můj mistrovský kousek v kuchyni :))

Mějte se krásně mé milé čtenářky
Vaše Tesh




6 komentářů:

  1. Je bezva, že sis našla něco, čím žiješ. :))
    Já to přesně takto měla s fitboxem.
    Teď ovšem nemám ani přebytečné korunky, ani přebytečný čas, abych se tomu dále věnovala. Ale jak bude možnost, ráda na něj zajdu. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Jumping je super!:-) Milovala jsem ho dokud mi nezměnili trenérku na takovou dost nemožnou, a v Praze jsem ještě nenašla žádný dobrý..:-/ Takže ti velmi závidím:-D
    Ať ti ta škola uteče!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :). Jsem ráda, že jsem tě s těmi penězi motivovala :). Přece jen, proč utrácet všechno když můžeme mít za pár let pěknou sumičku :). A co se váhy týče - taky mám největší problém se "žraním" :D

    OdpovědětVymazat
  4. jumping je skvelý šport:)) už som dlho nebola,ale je to parádne:))
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  5. jééé na jumping chci strašně dlouho. Ale tak nějak se vymlouvám pořád... a stydím se... a není čas a bojím se... no snad se mi v nejbližší době poštěstí :) máš hezkej blog. Náhodou jsem na něj narazila tak hned pročítám tvoje články :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)