úterý 8. ledna 2013

**After week**

AHojte slečny :)


Píšu vám zase po týdnu, ale přicházím na to, že to tak bude asi nejlepší, nebo alespoň teď zatím do pololetí... Mám pár podmínek pro vedení stále stejně pokojného života,jako teď ...  Když zklamu,  půjde to do háje. Takže se teď ve škole musím snažit. Jakš takš se mi to vede.


Dnes jsem byla ve městě a musela jsem si koupit boty do tělocviku, protože ty moje pěkně drahé a perfektní se ztratily někde během stěhování.... :D Koupila jsem si nějaký černý a stály 150,- :D :D Tak jsem zvědavá, kolik puchýřů z nich budu zítra mít.... :D Jak se snažím omezovat tady to školní jídlo, tak jsem měla v neděli ale krizi a dala jsem si tatranku, no byla jsem z toho nešťastná !!! Ale teď si to nahrazuju tím, že se zase učím pořádně pít vodu a neslazené čaje. Takže dneska jsem na sebe pyšná :))



A ještě, byla jsem v papíráku, no holky, popadla jsem sešit a zvýrazňovač, plus jsem se chtěla obohatit o jednu OBYČEJNOU tužku, paní prodavačka mi oznámila, jestli si to nechci rozmyslet, že ta OBYČEJNÁ tužka stojí 19,- .... :D no, to jsem si to sakra rozmyslela a za tu cenu jsem si koupila pět jinejch tužek..... To je děsný v dnešní době.... 

Jinak jsem měla včera v noci/večer stav bez  "mozku". Když jsem se potřebovala učit, nebyl k dispozici. Celkově poslední dobou není k dispozici docela často a já se začínám obávat, že ho budu muset více trénovat. Celá zoufalá jsem se snažila hodiny pochopit matiku, nakonec jsem to vzdala. Co jediné skvělé mě napadlo, se zeptat matikářky a ta mi to samozřejmě vysvětlila... Takže test jsem zvládla na 1 a celá šťastná jsem pomalu skákala do stropu. Ale vážně jen pomalu, protože taková horda jako já by se asi těžko vymrštila až ke stropu..... :D Ale ještě zpět k tomu "mozku" , přemýšlela jsem i o nějakých podporujících čajích z bylin. Tak jsem našla třeba nějakou indickou bylinu BRAHMI. Tak se půjdu poptat k nám tady do těch bylinek asi :D Nevíte někdo o něčem ??? 

A holky, asi jsem nějaká divná, ale poprvé jsem viděla deník Bridget Jonas... Jo, je to fakt úžasnej film, oba dva díly... A taky, začala jsem si psát každodenní deník :D :D Já jsem tele, já to vím.... :D Ale, už se mi to daří 3. den splňovat, takže když nepíšu sem, tak si napíšu pár řádku do diáře a mám to všechno pohromadě :))) 

Takže teď se tu skoro neukážu až do soboty, to vám sem totiž napíšu, jak to mám s váhou. Já se na to vážení fakt těším.... :D Zase po týdnu :O :D



Dnes už pá slečny mé :))) 

Tesh

3 komentáře:

  1. Jones, ne Jonas :DDDD
    Ale jsem moc ráda, že se držíš ! Spolu to zvládneme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Boze muj :D uz jsem to tak napsala jednou, to jsem si toho ale vsimla :D :D dekuji ti Adelko! :D ano, zvladnem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Z tatranky rozhodně žádné trauma mít nemusíš. Jednou za čas se kvůli tomu tělo nezblázní a ty určitě také ne. ;)
    Co se týče deníku, bezva nápad. Já si ho pořídila čerstvě před začátkem nového roku, takže od 1.1. už poctivě budu zapisovat každý odcvičený trénink. Moc doufám, že se mi podaří u toho vydržet. :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)