úterý 1. ledna 2013

2013 - Who am I ?



Ahojte holky,

Chtěla bych se vám všem strašlivě moc omluvit. Speciálně Adélce, která mi moc vždy pomohla a já ji asi více už než měsíc nechala úplně na ocet. Nejsem zlá, ani být nechci, prostě to tak bylo. Měla jsem problémy, teda pořád mám, doma. Se školou je to taky teď jako na houpačce, ale mamce nevysvětlím, že to momentálně nejde. Vždy mi začne předhazovat nějaké argumenty, že vždy vše jde a proč by to jít nemělo. Ale to nechme, jen jsem chtěla, aby jste věděly, že nepíšu, protože se něco děje.


(v takové situaci jsem ani nepomyslela na blog, protože vylévat si zde srdce způsobem ,,Můj milý deníčku..." , to fakt nebudu, protože blog jsem si založila z jiného důvodu)

Nevím, možná mě ten ohňostroj opravdu tak ozářil, že si připadám rozumnější. Ale možná je to jen pocit a dojem takového toho nabuzení, že mám možnost nového začátku.

Ráda bych ho využila.

Četla jsem dnes na --> novinky.cz <-- , že předsevzetí by jsme si neměli dávat nespočetně moc, ale jen jedno a pustit se do jeho plnění  veškerou svou silou. Tak když jsem si tohle přečetla, tak si říkám, že je to super, ale že bych tu potřebovala zůstat teda alespoň 200 let, aby jsem mohla všechno splnit..... :D :D

No, za ten měsíc, co jsem se tu neobjevila s žádným článkem, tak ale můžu říct, že jsem sledovala všechny VAŠE články, myslím tím slečny, s kterýma jsem "spřátelená". Psaní mi i chybělo, ale vždy jsem si našla nějakou činnost, aby jsem to zahnala, protože jsem si připadala hloupě. Ptala jsem se sama sebe : 
,, PROČ MÁM BLOG O HUBNUTÍ, KDYŽ ZHUBNOUT NEDOKÁŽU?! "

No a teď si umím už odpovědět, protože jsem totálně vypustila vše kolem, žádné pravidla, žádná disciplína. NIC.  A hlavně,vzdala jsem to ještě předtím, než jsem začala bojovat. 
Pořád jen chci, chi a chci, ale to je tak vše, co umím.... Nevím, jak je možné, že jsem měla o prázdninách takové zapálení a teď nic. Ale co jsem shodila, tak mám, i teď o Vánocích se držím na 84 kg. A nic víc, ale ani míň. 

 Jestli vás holky zajímá, co jsem dostala na Vánoce, tak vám to tady pěkně vyvěsím, ale kvalita strašná, protože jsem fotila teď večer za špatného světla a mobilem.

Na to, že hodinky nemám vůbec potřebu nosit, tak jsou krásné a začínám je nosit :D


Na to povlečení nekoukejte :D Všechny ty moje krásný se těžce suší :D
A tuhle soupravu na gelovky máme s mamkou.

Od taťky... Na to, že je to chlap neznalec, tak se trefil ! :D


Tak trochu detail :)
Peněženka za pár kaček :D Ale mě se tak líbila!! Stála 50,- ve slevě :D 

A na konec... Mamka ten svůj při stěhování nějak ztratila.

A .... Vyzkoušela jsem epilátor poprvý v životě .... :D Mazec, ale asi u toho zůstanu :D Když jsem si vyepilovala lýtka a šla jsem se s přítelem o půlnoci kouknout na ohňostroj, tak ...No holky.... :D Přešla mě zima, naskočila mi husina a holky, ty nohy mě tak děsně bolely.... :D :D :D Prostě jak jsem ty chlupy brutálně vyšklubala, tak mi to ty nohy vrátily i s úrokama, teď mě přechází zima co chvilka a já si užívám bolesti ( ale je to vpohodě :D) .... Ke všemu, dnes jsem si zkopla tak šíleně malíček o sedačku, že mám celé odpoledne pocit, že je zlomený. 

Holky, rozhodla jsem se taky, že se odhalím, ale jen částečně :D Bez hlavy,jen aby jste věděly, co jsem zač :D

A když budete nadávat, tak to  normálně smažu ;)


Zase blbá kvalita... A musela jsem to ořezat, protože byl okolo bordel. Já jsem sice bordelář, ale mám všude jen organizovaný bordel..... :D 

Ještě bych do dnešního článku chtěla napsat, co bych tedy za následující rok chtěla dokázat.

* snížit svoji váhu min. o 20 kg

* poctivě cvičit 

* jíst jen když budu mít hlad/ upraveno podle B. : jíst zdravě (zdravěji) a vyváženě

* upustit od organizovaného bordelu a mít spíš organizovaný pořádek

* jít na koupaliště / do lázní

* věnovat se škole min. na 99%

* najít si brigádu na léto 





Dnes už pá holky :)

Vaše Tesh <3


5 komentářů:

  1. Měla bys jíst spíš pravidelně a vyváženě, než jíst když budeš mít hlad.. to si akorát budeš zpomalovat metabolismus ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře :) Já to upravila, měla jsem na mysli jíst zdravěji, ale dost blbě jsem to napsala.... :D Ale máš pravdu, je blbost jíst, jen když mi bude kručet v břichu :D :))

      Vymazat
  2. Jako cvičení to vystačí určitě. Dnes mě bolí ruce, jak kdybych vzpírala :-D
    Krásné dárečky jsi dostala, musela jsi být asi hodně hodná co? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    Máš to tu moc pěkný. Nechtěla by si se spřátelit? Myslím, že náš spojuje společný sen o dokonalé postavě;) .Blog jsem si založila před třemi dny a od pondělí tak budu přidávat každý den jídelníček. Doufám,že se ozveš, chrěla by se navzájem motivovat a podporovat v hubnutí!
    Tezz♥
    http://health-for-life.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)