sobota 24. listopadu 2012

24.11. - VÁHA OBJEVENA

Ahojte holky :))

Vím, já jsem slibovala, že budu psát každý den, ale když jsem už měla článek rozepsaný, tak jsem ho nestihla dopsat, padal nám net a odpoledne ho máme vypojený. Už jsme teda na to přišli, že i přes to, že nám některé stránky blokují, tak se na ně dokážeme dostat :D

To cestování je teda fakt dlouhé, 3 hodiny cesty. Je to ale fajn, že není moc přestupů, a většinou tak 2 hodiny sedím a hlavu mám připlesklou  na skle a dělám, že spím... :D  Musím říct, že ale nejhorší je najít vlak v Brně. Je to tam sice na té tabuli pěkně napsané, ale ten náš vlak zastaví vždycky tak blbě, že musím běhat s kufrem po schodech nahoru a dolů :D Ale i přes to, že "jsem" zdatná cestovatelka, tak jsem vždycky dorazila :D


V týdnu jsme byli taky bruslit, poprvé za letošní zimu. Já bruslení úplně miluju ! Ale na těch tupých bruslích se mi nebruslilo dvakrát nejlíp :D

Za 14 dní máme jít se školou plavat, takže přesně vím, co bude následovat: ,,Mamí, napíšeš mi olmuvenku, prosííím!? " .... Od nás teda ale nechodí skoro žádné holky plavat, ikdyž jsou  všechny jako lunt, takže to nechápu. Ale co je opravdu blbé, tak je to, že na střední máme spojený tělocvik s klukama, takže to je asi ten problém.

A plavání taky zbožňuju !! 5 let závodního plavání ve mně zanechalo ten skvělý pocit. Chtěla bych tam jít s něma a ukázat jim, jak se to dělá. Učitel totiž po nich chce, aby uměli plavat všechny styly a tím, že já to umím, tak bych se chtěla "předvést" a nemůžu.  Jako můžu, ale nechci být terčem posměchu!




Od 1.12. začínáme s kamarádkou chodit do posilovny. Na intru totiž moc možností cvičení není, takže si tu možnost musím opatřit.  Už se docela dost těším. V posilovně nebudu nováček, o to je to lepší, ale přece jen. Pod pojmem fitko si představím ty štíhlé holky a namakané kluky.  Ale co, oni  taky nějak začínaly. Ty holky třeba byly jako já. A přece něma se nenechám zastrašovat, a hlavně tam budu mít kámošku.

Jak jsem už psala v nadpisu, tak jsem našla váhu. Jo, byla vážně k nenalezení :D Hledala jsem ji konec konců 3 týdny ! Váha mi dnes ukázala 83 kilo. Je to málo, oproti tomu, jak dlouho už "hubnu", ale přece jen, je dole alespoň kilo.  Dohromady je to minus 6 kg. Taky jsem musela koupit novou zimní bundu. No, byla jsem šťastná, že si musím obléct menší číslo, protože to normální, co si kupuju bylo veliké.  Ale mám podezření na to, že je to špatně očíslované :D :D Džíny jsem si taky kupovala a jsou mi o něco víc volnější, než v den koupi, ale to si zase myslím, že se akorát roztáhly.

Po celé 3 týdny jsem nepila nic jiného, než nějaké ochucené neperlivé vody, nejraději mám jahodovou dobrou vodu :D,  a taky čaje. Myslím, že by jsem měla začít zase pěkně s vodou. S jídlem se nejvíc rozšoupnu od pátku do neděle. To jsem totiž doma. A přes týden to jde dolů, ale to je na nic, musím se snažit i přes ten víkend nebo to akorát bude  jako na kolotoči. Dolů, nahoru, dolů, nahoru, .................


Vážně se chci změnit, ale chtít většinou nestačí, musím hejbnout kostrou. 

Chtěla bych vám navrhnout jeden film, teda spíš dokument. Jmenuje se The Secret (tajemství). Já ho mám moc ráda, koukám se na něj pořád dokola, právě minulý týden jsem si na něj zase najela. Někdo tomu věřit nemusí, ale já jsem právě ten typ, který tohle žere. A všechno co chceme, tak mít i můžeme. Je to i v knižní verzi.
A taky, včera jsem se koukala na film Lady XXL, ještě ho nemám dokoukaný do konce, takže ani netuším, jak to může dopadnout. Ale zatím se mi to líbí.


Víte co nesnáším z celého srdce úplně nejvíc ???? Ty pitomé chutě !! :-(

Jo a !!! Přesně za měsíc jsou Vánoce!! To teda letíí !  Zase plno jídla :-(  :D Já se na to vybodnu  :D


Za chvíli bude oběd, tak se na něj musím psychicky připravit, aby jsem se do všeho nepustila po hlavě, ale začala jsem u toho jídla zase pěkně přemýšlet.

Tesh <3








1 komentář:

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)