sobota 27. října 2012

*** WEEK-2 + menší džíny ***

Ahojte slečny moje :) 

Musím vám říct, všechny poslední dny (týdny), byly docela zapeklité...Asi na mě doléhá podzim, brzo co ??? :D Celkově- nemůžu říct, že se mi nedaří, ale jsem taková unavená,nic se mi nechce. Nebýt školního tělocviku, tak jsem skoro necvičila, no hrůza. Když pomyslím na to, jak jsem o prázdninách makala a za chvilku jsem měla dole 4,5 kila a byla jsem šťastná jako blecha a k tomu jsem byla odhodlaná tak, že jsem svoje odhodlání mohla rozdat stovce dalších holek, tak je mi fakt na nic... ALE !! ;)

Zase to jedno velké ale !!! :D

Je libo dietní lžíci ??? :D

Zpět k našemu rozplánovanému  "projektu" s Adélkou - DC (mám takový pocit, že to nejsi ty !! Sakriš, kde máš to odhodlání?!! Já tě mile ráda a brzo asi nakopnu a vykopnu tě tak, že spadneš zase do těch správných kolejí !! :D :D ) 
Teď to naší milé slečně moc nevycházelo, takže jsem si připadala jako kůl v plotě a myslela jsem na ni, když jsem pojídala mrkev nebo okurek :D Prostě to bylo, jako kdyby jsme měla každá svůj plán a napsaly jsem si  párkrát denně... Jinak jsme na sobě jako parťačky závislé !!! Přijdu si jako v Kobře 11 :D parťáci na život a na smrt.. :D  Ale ona za to nemohla, každému z nás někdy něco do našeho plánu vleze,¨takže asi tak :)

Pro Adélku (DC) : Adélko, mám tě strašlivě moc ráda, jsem ráda, že jsem tě tu objevila a jestli to nedokážeme my dvě spolu, tak už nikdy. Kde chceš brát lepší motivaci než s někým "soupeřit" a zároveň se podporovat a mít někoho ve chvílích, kdy je ti totálně na nic a přijde ti, že s nikým známým z tvého okolí to řešit nemůžeš??! :) Proto jsem tu já a my to zvládneme a vyhrajeme !!! 
Už jsme svým desítkám nadbytečných kilogramům válku vyhlásily, takže proč by nás mělo něco zastavit ? Nic, nic neexistuje !!! ♥

Pouze naše nepravé profilovky, slečny !! :D 

To naše rozjeté dvou týdenní něco jaksi přehodnocujeme a zítřejší nedělí začínáme. Já mám teda dole už 2 kila, ale to je jedno. Startovní váha bude hold zase o trošku jiná :) Musím vám říct, že ty 2 týdny nám pomalu nestačily na to, aby jsme zjistily, co je pro nás nejlepší :D Divné, že? :) AAAA..... a taky musím říct, že jsem oblékla menší džíny, které jsem doma skladovala :)   Ano, z toho jsem měla takovou radost, že jsem si je oblékla a vyrazila v nich k babičce... :D  Ale stejně, asi si budu muset opatřit tu dietní lžíci tady nahoře :D 

Taky jsem se dnes pokoušela o jablečnou dietu a co? Vzdala jsem to po "snídaňové porci" :D  Taky se mě pár týdnů drží zase můj slavný nízký tlak a když si stoupnu, tak musím počkat tak minutu, než se vzpamatuju a jsem schopná chůze. 

A dnes jsem zkoušela si doma uvařit cukrovou pastu na depilaci nohou :D Holky, poprvé jsem to musela nechat odmočit a spláchnout a podruhé to už bylo dobrý!! Ale, udělala jsem toho málo a mám vydepilovanou jenom půlku jedné nohy a ke všemu, musela jsem hlídat brášku, takže jsem si své nádobíčko rozložila v obyváku na zemi, a jak sem si to patlala na tu nohu, tak kus té hmoty mi vyletěl z ruky a připleštil se na dřevěné dveře  :D Jo, aspoň jsem pobavila bráchu. Lepší než Simpsonovi :D Natož se diskuze chopila mamka a řekla mi, že spotřebovat takové množství cukru na takovou trochu můžu jenom já :D 

Mám pocit, že jsem sem nenapsala vše, co jsem chtěla, takže se můžete brzo těšit na další článek ;)

a ještě :
to je kočka !!!  TADY   <---- je o tom článek :)



Tak papa a kila dolů :) 
Tesh ♥


5 komentářů:

  1. Jsi úžasná ! Jsem na tebe pyšná, musím se také rychle sebrat a dohnat tě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce ať ti to s parťačkou vyjde! :)
    A to staré odhodlaní ať v sobě zase najdeš! Což určitě najdeš, 2 kila jsou úspěch a jestli to tak půjde dál, tak jen dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nálada je hrozná věc!! :D Já když mám špatnou náladu, tak mi ani nic nejde... chjoo, ale držím palce aby jsi ti džíny byli ještě větší tak, aby sis musela koupit úplně nové ':D přidávám si tě do oblíbených, měj se:-)

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, nejsi divná uvodní řeč tu nemám :-) a vlastně ani žádné info, ale hendka to napravím a bude to na boku mého blogu ;) jinak výška 160 cm váha ted 74 kg, ale byla 82 kg :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)