pátek 12. října 2012

Připravit, ke startu, POZÓR !! ....

Ahojte holky :)

Ano, jak čtete, den "dé" se blíží. Teda, spíš bych řekla, že "á", ale není to ono.. :D

Zjistila jsem, že nějak přestávám stíhat psát články každý den, nemám každý den to správné téma a taky, že si je většina lidí ani nestihne číst všechny, protože se to střída jako na běžícím páse :)

Kdyby jste jen věděly holky :) Zkontaktovaly jsme se s DC (chcete-li s Adélkou)  http://livethelifeyouwant-dc.blogspot.cz/   . Nemám co dodat, perfektní, skvělá, šílená, krásná a zábavná slečna ! :) A co víc, máme toho společného víc, než je to zdravý !!!! :) A teď k věci. Od startu, který bude oficiálně tuto neděli, hubneme ve dvojici !! A to se vším všudy. Máme pár pravidel :) :

1, fotit se každou neděli
2, hranice, která se musí splnit 1,5 kg/ týden
3, když nesplníš hranici, tak zveřejníš fotky na 48 hodin 
4, hubnout způsobem, který ti vyhovuje 
5, a samozřejmě se podporovat navzájem :)

( u tvoření těchto pravidel jsme se dost pobavily !. .:D )

Je to taková sázka, sázka sice o nic, ale zároveň o hodně. Samy se budeme cítit vpohodě, krásné a konečně k světu :) Kupodivu, váhu máme stejnou +- pár kilo, a měříme "stejně" ... Adélka 173 cm a já 173-174 cm. 


Jinak, jak jsem psala už dříve, stěhujeme se cca za 14 dní. Já budu na intru, budu tam mít zařízené snídaně a obědy, ale večeře si budu dělat svoje. Přece jenom, oni dělají večeře takový, aby se najedli hlavně i kluci a ne, že uždibují jenom holky.. :D  Ohledně mého jídla, tak nijak zásadně nebojuju, většinou se hlídám, sem tam něco navíc. Dlouho jsem se nevážila, takže v neděli to tu bude všechno pěkně napísané :))) 
A taky, jak budu na intru, tak začnu chodit s kámoškou do posilovny, protože např. na Jillian mít místo na pokoji opravdu nebudu. Sem tam možná i běhat do lesa... Ale to všechno ukáže čas :) Teď mám do stěhování pořád 14 dní .

Teď sem dám něco opravdu až odpornýho, ale je to tak  : 

1 kg tuku / 1 kg svalů


Těším se i na vaši přízeň tady s náma :)

Pa 
Tesh ♥

2 komentáře:

  1. No TOTO...taková flákota :D A tuk jsem si vždycky představovala jako takovou bílou vazelínu... :D :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak se těším až se to rozjede ! Juhuuu ! :) a jinak už tak brzo se teda stěhuješ ?:/ mě by asi kleplo.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)