úterý 30. října 2012

**Difficult day**

Ahojte holky :)

Zdá se mi, že tento blog začíná vát na jiné téma..A to spíš ve stylu: ,,Můj milý deníčku..." .
Nerada bych, aby to tak dopadlo, protože můj záměr to není, ale dnes se opravdu svěřit se vším musím.

Takže, aby jsem už byla konkrétní, stěhování se mi blíží. Už tuhle sobotu!!! A mně se odtud tak nechce :-( Začínám pociťovat ztráty a taky se cítím úplně prázdná. Intru se začínám bát, i když vím, že by to mělo být v pohodě. Mám obavy, jestli si sednu se spolubydlící. Nesnáším ten pocit, když nevím, do čeho jdu !!! Od té doby, co mám "rozum", tak se držím nějakého plánu a snažím se to dodržovat (nemluvím teď o hubnutí). Ale když nevíš, co bude ráno, tak je to docela znepokojující =)

Ke všemu jsem se včera nějak doma nepohodla s mamkou a to mi docela dost zahýbalo nervama. Ráno jsem nevypadala tak, jak bych měla (v rámci možností :D) . A tak se to se mnou táhne celý den. Řekla bych, takový den na nic. Ve škole se mi udělalo tak špatně, že jsem se viděla každou chvíli v nemocnici, protože jsem nebyla schopná jít ani mluvit, pouze sedět. Dokonce jsem byla "uvolněna" z jedné hodiny a byl mi nabídnut odvoz domů přímo panem učitelem, že je to kousek a že vypadám strašně. Barvou jsem se mohla přirovnat ke kancelářskému papíru. Takže jsem domů dorazila dřív. Vyležela jsem se a už je mi fajn. 
Na mém dnešním stavu se podílelo spousta věcí. Sešly se minimálně 4 velké problémy a já už nevěděla jak. V takové situaci na mě vždy dolehne migréna, ale dnes jsem si to vybrala jinak.

Holky, neberte to tak, že bych chtěla, aby mě tu někdo litoval atd. Jen se z toho všeho potřebuju "vypsat". Blog je už totiž velká součást mě. 



Co se teda týče ohledně mého hubnutí, tak jsem daleko nepokročila :D Váha se mi drží pořád na 84 kg. Tak doufám, že aspoň část toho tuku vytřepu během stěhování... :D 


Také vám musím říct, že cca od pátku tu už nebudu a tím, že nevím, kam namačkám čas na koupení noťasu na intr, tak mi můžete psát jen na blogáckej mail. V tom mém "skvělém" mobilu totiž nemám něco, co podporuje něco, abych mohla přidávat články i přes mobil... :D Můžu pouze komentovat na blozích a odpovídat na maily, co se blogu týče =) Ale něž se odtud "vypařím" tak vám zde určitě nechám nějaký článek :)

Ano, přesně s tímto mobilem teď válčím :D

******************************







Tesh ♥

2 komentáře:

  1. Božéééé, nebudou články? Chceš na ten notebook přidat? Kam ti to mám poslat? xD
    Né, všechno bude v pohodě, uvidíš. Jsi šikovná, ty to všechno zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikam nic neposílej :D Jen nemám čas si pro něj jet... :D Ale já pošlu posla a nejpozději ve středu by jsem ho měla mít-... :)

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)