sobota 6. července 2013

** 3/45 ** (yahooo)

Ahojte krásky :)

Tak dneska si myslím, že se mi vede, snad to nepokazím. Brigáda asi nebude, tkže jak říkám, dokud tam nejsem, jakoby nic. Představa noční mě ale děsila a neměla bych čas vůbec na nic. Takto alespoň můžu cvičit a jíst v normální hodiny.


Taky jsem nějak nachlazená, docela hodně :D Ale jsem ženská a né chlap :) Léčím se už asi týden a troufám si říct, že to mohla být i angína. Ale je mi OK :) Začala jsem cvičit, některé to možná překvapí, že zase , ale cvičím :

Jillian Michaels - 6 week SIX pack ... Děsí mě ale představa, že budu cvičit 3 týdny to stejné :D  Ale docela mě to baví, až na ten jeden odporný cvik :DDD

Holky, ani by jste nevěřily, že tento článek chci vydat už třetí den, ale neměla jsem ho šanci dopsat. Včera jsme byli na oslavě 80. narozenin mého pradědy a byla to opravdu veliká oslava, sešla se tam celá rodina a bylo nás tam asi 20 a některé lidi jsem viděla poprvé v životě :) :D No, samozřejmě tam bylo jídla jak kdyby nevím co, ale ze všech jsem vyšla nejlépe... Chodily za mnou tetičky, ať si dám toto a nebo toto, strýc taky pobízel :) A nakonec mi řekli, že si vzít něco musím, že jsem nic neměla :D A protože byl čas večeře, tak jsem si dala chleba a sýrovou roládu. Domů jsme se dostali asi až v 9 večer.

Dneska mám už teda odcvičený 3. den s Jillian a cítím se perfektně. Co jsem začala dohlížet na svůj pitný režim, tak mám dole 2 kg. Prostě už nejsem zavodněná. To dá rozum :) Ale cítím už takové víc splasklé břicho a hooodně mě bolí "břišáky" :)))

Jak si vedu se snídaní ??

Jeden z obědů:

Jedna z večeří. Mimochodem, skvělý sýr!!!
 Taky jsem se zásobila malinami, které nám rostou vedle domu =)

 A vybrala jsem fákt červený  meloun :)

Dělala jsem nealkoholické mojito. Problém byl, že v Kauflandu je asi nezásobují limetkou :D Takže musel být použitý citron. 

Hubneme, hubneme :))

Tesh





6 komentářů:

  1. the secret jsem nečetla ani neviděla, ale aspoň takhle může bejt vidět, že to funguje :)

    OdpovědětVymazat
  2. meloun jsem měla slaďoučký a celý jsem ho snědla sama :D co jsi měla mít za brigádu? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jen tak dál ;-)Já už jsem snad konečně zdravá, tak se budu moct taky pustit do cvičení :)) Tak ať nám to hezky jde!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)