sobota 11. května 2013

** ROZHODOVÁNÍ **

Ahojte slečny :))

Jako také shrnutí pracovního týdne, vlastně školního, můžu říct, že byl opravdu vyčerpávající a rušný.

HOLKY, CHTĚLA BYCH PORADIT!!! Co by jste dělaly na mém místě, když jste postavené před takovouto věc. Jely by jste na dovolenou s přítelem s tím, že nebudete celé léto mít asi brigádu a nic si nenašetříte, tím pádem nebudete moct jet příští školní rok se školou do Anglie (sice jsem tam už byla dvakrát :D) . A nebo, že by jste nejely na dovolenou, makaly celé léto s tím, že vám rodiče na Anglii přidají???



NEBO




????





Za poslední dva dny jsem skoro nic nejedla, ale za to jsem včera po příjezdu domů tomu fakt dala :/
Bylo půl deváté a já si dopřávala chleba se sardinkovou pomazánkou a nijak mě netankovalo, že jsem ujedla  i pár chipsů. No, je to jednoduchý, jsem prase.  Nicméně můj žaludek mi to dokonale oplatil a to tím, že mi bylo nesmírně blbě :D Také jsem málo pila. Takže, abych vám to přiblížila ;)))



Ve čtvrtek jsem vstala pěkně v 6, nachystala a šla do školy. Ve škole plno písemek, KLASIKA. Po škole letět pro bráchu, vzít všechny papíry, letět na nádraží, vyřídit průkazku, jít pro další papíry mamce, potom jít zpět pro helmu, vydat se na hodiny autoškoly (sice autoškola, ale dělám řidičák na motorku) a po teorii jízd jsem si to všechno mohla vyzkoušet :D Takže v půl 7  večer mi začínaly jízdy. Byly to mé druhé jízdy, takže jsem chválila "pana učitele", že má se mnou takové nervy :D :D Potom jsme se dali nějak do řeči a vyfotil mě na "památku" mých druhých jízd :D :D Takže, až se rozhodnu, že vám řeknu kdo jsem, tuhle fotku vám určitě ukážu :))



No a včera :D To byla katastrofa :D Když jsem šla ve čtvrtek na tu průkazku, tak tam byl vylepený papír, dnes výjimečně zavřeno o hodinu dřív :DD Takže jsem to musela zvládnou včera po škole. Obvykle jezdím domů spěšným vlakem, ten měl ale výluku, takže jsem to musela vzít rychlíkem přes Břeclav :D Z Brna je to snad ten nejplnější vlak, který jen může být!!!!!! Přes hodinku stání, to mi přece neuškodí, že :D
No, další veškeré přestupy jsem zvládala jen tak tak :D

Už vás tím nebudu zatěžovat !!!!!!! :)

Dneska jsem vstala a šla jsem si odcvičit bebe výzvu a také 10. den challenge...Včera jsem sice vynechala, ale prostě pokračuji dál. Neřeším to... Každopádně, 70 sekund PLANK, to je síla!!! :D :)) 



Také jsem došla do fáze, kdy je na mě příliš sladké i jablko. Chápete to ?? :)))   Snažím se. (někdy to jde sakra těžko).

Zítra nebo dnes večer se ještě dokopu k nějakému lepšímu článku :)))

Tak co, DOVOLENÁ nebo ANGLIE ??? :(



Tesh


19 komentářů:

  1. Já moc o moře nestojím, nejradši bych jela kempovat do hor. Takže bych si šetřila na Anglii a muže vzala někam na chatu nebo pod stan. ;-)))
    Měně občas dělá problém stát i tu půlhodinku z Olomouce domů, bolí mě záda a když je plno, točí se mi hlava. Ale když teď nemusím jezdit brzo ráno, kdy jezdí středoškoláci, sedím pořád. :-)
    Tou sardinkovou pomazánkou jsi mě navnadila, asi si dám ke svačince sardinky. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. No, nevím, jestli radím dobře, ale já jsem přesně ten člověk, co brigádu neměl poslední troje prázdniny skoro žádnou, abych mohla trávit čas s přítelem... (a taky mi na léto zbývají zkoušky vždycky...:D)... ale já mám vždycky na výběr, buď být s přítelem přes léto u nás na Vysočině, ale se skoro nulovou pravděpodobností, že něco najdu; a nebo zůstat přes léto v Praze, s jistotou, že bych určitě něco našla a i bych si docela vydělala, ale nějak je mi pořád ten chlap milejší, co se dá dělat...:) Hodně taky záleží, jak se k tomu staví on, jeho bych se možná zeptala jako hlavního rozhodčího, co si o tom myslí...:) Ale fakt nevím, jestli mě poslouchat, já jsem v tomhle hrozná, všichni na vejšce jezdí na půl roku do ciziny a podobně, a mně se nikam nechce ani na týden...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi to dopadne tak, že pojedu a budu se snažit něco nekde i tak sehnat :D :)))

      Vymazat
  3. A Vy s přítelem pojedete na celé 2 měsíce na dovolenou? Určitě by to škola nějaké skloubit a podělit! Nevzdávej se ničeho! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nené, jen na týden nebo 10 dnů, ale malá pravděpodobnost, že mě někdo vezme jen na půlku prázdnin... :/

      Vymazat
  4. Ať se daří v autoškole :)
    No a hele s tím rozhodováním ti asi moc nepomůžu, bohužel. :/ Fakt nevím, co bych si vybrala, já to budu mít tak, že měsíc jsem na brigádě a měsíc mám volno a jedem k moři - ale bez přítele, ten si jede jinam :D.
    V Anglii jsem už byla, ale klidně bych jela znova, je to tam krásný.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak si jede jinam ??? :D To je teda .... to bude nějaká pánská jízda, ne ? :D Třeba se to nakonec nějak udělá, ale nechci z rodičů ždímat za každou cenu všechny peníze na Anglii.

      Vymazat
    2. To víš, to jsou prostě chlapi :D
      Já tě chápu, no.. :)

      Vymazat
  5. Určitě bych jela s přítelem k moři. Ale myslím, že by tě na brigádu vzali i když pojedeš na dovolenou :-) hodně štěstí v rozhodování :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně jak píše Holly, pokud budeš pořádně cílevědomá, najdeš práci na měsíc či více klidně....cokoliv. Já jsem pro dovolenou s přítelem, pro vztah je to hodně důležité a v Anglii si byla...takže pokud by nebyly penízky, tak by se tolik nestalo přece :). A co ty víš, co bude příští rok :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)))) dobře Denisko, asi moře vyhraje :) asi URČITĚ :)

      Vymazat
  7. já bych se nerozmýšlela, moře s přítelem!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Asi more z priateľom :) veď to je určite lepšie byť zo svojou láskou ako brigádovať a možno sa ti podarí niečo zohnať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, ta slovenština je tak krásná !!! :))) :D

      Vymazat
  9. Rozhodni se podle toho co chceš víc :-)) A to byste jeli do chorvatska na 2 měsíce? Nebo proč bys nemohla makat?

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj.
    Tak já si myslím, že když už jsi v Anglii byla, tak je zbytečný tam jet zase ne? ;)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)