čtvrtek 11. července 2013

** start - WEEK 2 / motivace je potřeba **

Krásný den přeji !!

Ráno to vypadalo, že zase budeme nuceni vytáhnout mikiny a rifle, ale je fajn, že to tak není.

Mám za sebou 8x to buzerování od Jill :D Nestydím se přiznat, že jeden cvik pořád nedávám, ale většinu cvičím už v té "těžší" verzi. Padl dotaz na odkazy na toto cvičení, takže ho přidám ještě jednou, kdyby ho někdo hledal. Takže  LEVEL 1 a LEVEL 2. Dneska jsem omylem rozklikla už level 2 a musím, říct, že se těším :D To bude asi tím, že jsem neviděla ani jeden cvik, ale jen "úvodní" řeči Jillian :D .

Také tu mám pro vás dnešní jídelníček. Kdo chce křičet, ať křičí :D Bez svačin, já vím. Jsem si toho plně vědoma.

SNÍDANĚ: 
(vlevo bílý jogurt , vpravo kiwi kysané mléko)

OBĚD: 
(zeleninový kuskus)

 VEČEŘE:
(tmavé pletýnky s NIVA pomazánkou)
PITÍ: 2,5 l vody


Teď si dáme pár motivačních fotek, protože spousta z nás to potřebuje. Taky bych vám chtěla doporučit facebookovou stránku s názvem 30ti denní výzva. Určitě si tam přijdete na své. Jen pro zajímavost vám sem přidám nějaké fotky z této stránky. PŘED x PO během 1 měsíce.




Doufám, že se líbí :)
Pokračujem ;)




To zvládneme!!! :) 
Tesh 



PS: Plank 1 minuta 12 sec. ;)

11 komentářů:

  1. A proč si ty svačiny nedáváš? Vždyť klidně můžeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ně nemám nikdy chuť... hlad nemám :/ Ale vím, že bych měla no ... :( Zkusím to napravit.. :)

      Vymazat
  2. Tak to s Chorvatskem mě pobavilo...že bych se vydala na dovču? :D No, myslím, že to by mi už u ségry neprošlo:( :D No dobře, už takhle jsem chodila druhý den jak podesr...divně :D takže nějakých 9 dní na kole? Smrt :'D
    Já tak moc chci k moři:( ale tam si to užiješ ať budeš mít o kg víc nebo míň - i když chápu, že je to pak lepší pocit. Ale je fakt, že já jsem se u moře nikdy za sebe nestyděla. Brala jsem to tak, že si mě určitě nikdo nevšímá a hlavně je to přece tak daleko od domova :D za to v Čechách to bylo horší, i když od bydliště to bylo třeba přes 100km...no jo, ženský :D chlapy si vyvalej pupky na pláž a je jim to šumák a ženský se na každou výpravu zabalý do ručníku, jen aby je náhodou někdo nezahlédl v plavkách :D
    Bez svačin?:O styď se!! Ale je fakt, že někdy taky chuť nemám :) Pomazánku děláš nějakou domácí a nebo ji přímo kupuješ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mamka dělala domácí :) JInak přesně tak, jak říkáš.. chlapům je to šumák :DD

      Vymazat
  3. buzerace, která tě dokope k lepším výsledkům je na místě :) ty svalnatější motivace se mi líběj nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  4. Batát určitě vyzkoušej, kup aspoň jeden na chuť, mamka mi ho vzala v Hypernově, cena je pokaždé jiná, ale naposledy 50 kč/kg, takže ten obrovský půlkilový býl za asi pětavdacet korun. Moc mi zachutnaly. :-)
    Který cvik ze sixpacku nedáváš? Teď si nepamatuju, co mi nešlo, ale většinou mám problém se cvičením v sice-planku. Buď mě bolí ruka nebo neudržím rovnováhu. :-D :-D
    Na fotky na stránce Třicetidenní výzvy na FB jsem koukala a občas se nestačila divit. :-) Jak to tam funguje? Jen si vybereš výzvy nebo to někdo koučuje? Moc jsem to nezkoumala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Batát zkusím :) Jo a přesně tento cvik :DDD Já mám problém se udržet na té ruce :D Vybereš si výzvu, vyfotíš se první den a cvičíš a cvičíš... když se ti to povede a chceš se pochlubit, tak pošleš i fotku PO :)))

      Vymazat
  5. Ježiš marja, já bych bez svačin zemřela hlady :O .. a to si jako nedělám srandu :D
    Jídlo vypadá moc dobře, ale já bych potřebovala tak 2x tolik, jako já se prostě nedokážu v jídle nějak extra hlídat... protože pak jsem akorát protivná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já protivná nejsem... vstávám tak v půl 10 :D takže do oběda v pohodě :D A odpoledne, když na mě přichází hlad, tak si něco dám :)

      Vymazat
    2. Aha, tak to máš dopoledne v pohodě :D..Já vstávám okolo 7 :D :)

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)