úterý 9. října 2012

Moje vysvětlení !

Ahojte holky !

Včera jsem udělala jedno unáhlené rozhodnutí, kterého teď lituju... Jako řešení jedné situace jsem udělala to, že jsem tu smazala všechny články... Bylo to objevení mého blogu, nemám tu sice žádné tajnosti, ALE!!! To jedno velké ale, prostě... Bylo to odhalení mého tajemství... Chtěla jsem tento blog přesměrovat na jinou adresu, ale to by nebylo to, co jsem si myslela a byl by to úplně jiný blog a bez vás !! ♥ :)

Všechny články jsem si "zálohovala", takže pokud je sem budete chtít zase dodat, tak si napište a já si s tím tu práci dám :) Ano, bylo to děsný a cítila jsem se jako postřelená, prostě odhalená a to není nic na mě... 

Smazala jsem v afektu snad úplně vše a teď musím napravovat škody... 

A teď k tomu všemu, co bylo před včerejším odhalením... 

Nebyla jsem tu asi něco přes týden, to bych se taky chtěla omluvit. A nějak na mě doléhá zase to, že mě přestává bavit nějaká ta činnost, ale já si na vás už zvykla, takže žádný takový :) Včerejšek mě více méně zase nakop... 

Mimo jiné jsem si obarvila vlasy... :D z vlasů házejících všechny odstíny hnědé jsem šla na tuto :
tmavě červeno-hnědá  

A jo, docela si ji pochvaluju :) A ke všemu mě dostala nemoc... rýma obrovská, včera dřívější odchod ze školy... Achjo :D !

Co nevidět se tu objeví článek s nadpisem  Start : again but 4ever ... nic se mi totiž nedařilo.... Potřebuji prostor pro nový začátek... A navíc, naše stěhování je tu co nevidět... 

Mám vás ráda

Tesh ♥

4 komentáře:

  1. Odhalili ? Z toho si nic nedělej :) Vždyť ti ty lidi můžou jedině závidět tvoje odhodlání :) Na ten nvý článek se už těším, zadeček, to je moje, to potřebuju posilovat nejvíc :) Taky si chci obarvit vlasy na hnědočervenou ... jen s lehkými odlesky červené :)

    OdpovědětVymazat
  2. No můžu říct, že už toho na mě začíná být moc. Cítím, jak je moje tělo unavené. Pomáhá mi to napravovat cvičení, cítím se po něm skvěle-i když jsem zvědavá, jestli ten 3 level dám :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sem ráda že to nevzdáváš! Držím palce a těším se na nový start!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. Nedej se odradit od nikoho nepřejícího. Vítej zpět a mi tě také máme rádi a jistě ti všichni držíme palce, aby jsi nezahodila skvěle rozjeté hubnutí a ať se ti daří vše na co sáhneš. (fólii zdar a možná i stříbrné soupravě) Já moc držím palce.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velikou radost =)
Díky =)